Addera en konferensaktivitet för att tillföra ny energi och sammanhållning.

Qigong

Qigong hjälper till att skapa närvaro och fokus på vad ni vill åstadkomma under konferensen. Aktiviteten ger er lugn, glädje, grupptillhörighet och fyller er med ny energi. Hjärnforskning visar att det är bra att nollställa och rensa alla tankar innan kreativa aktiviteter som t.ex. brainstorming inleds.

Lägg in ett Qigongpass i början av dagen och/eller ett kortare pass (ca 15 – 20 min) efter lunch eller för- eller eftermiddagskaffet.

 

Vem kan delta?

Alla kan delta, stående eller ev. sittandes, i oömma kläder och med eller utan skor. Ni blir guidade i qigongens sköna långsamma rörelser och andning. Inga förkunskaper krävs. Ni får även lära er användbara rörelser som kommer åt de vanligaste nack- och axelproblemen samt stresshanteringstekniker.

Pris

15 – 30 min pass: 2000 kr samt 100 kr/person
45 – 60 min pass: 2500 kr samt 150 kr/person

Max 50 deltagare per pass.

Andra aktiviteter

För att komma hem som en mer sammansvetsad grupp efter en konferens är det viktigt att planera för rekreation och nöjen även om tiden är knapp. Vår erfarenhet är att frisk luft, en annorlunda utmaning eller en fysisk aktivitet alltid tillför positiv energi till en grupp. De populäraste aktiviteterna på Sigtunahöjden är: smakpromenad, privat jacuzzi och bartender för en kväll.Stories