Sigtunahöjden är en underbart vacker plats för bröllop och fest i Sigtuna.

Bröllop i Sigtuna

Bröllop i Sigtuna

Hur vill ni att er bröllopsfest ska se ut? Hos oss finns inga givna gränser, vi ser alltid möjligheter till nytänkande och kreativitet för att verkligen göra bröllopsfesten till er drömfest. Ett bröllop är en av livets viktigaste fester och då ska allt fungera in i minsta detalj. Till hjälp finns festansvariga Evelina Högstedt och teamet i kök & restaurang som gör sitt yttersta för att skapa ert livs fest.

Inled festen med en välkomstskål i solskenet på verandan med en fantastisk utsikt över Mälaren och Sigtuna eller inomhus vid brasan – väder och säsong avgör vad som passar bäst. Festmåltiden komponeras av kökschefen i samarbete med er. Dryck väljs omsorgsfullt till förrätt, varmrätt och dessert. Vi dukar vackert till fest efter det tema ni väljer.

För er som önskar en kyrklig vigsel finns bl.a. den vackra medeltida Mariakyrkan belägen i närområdet. För borgerliga vigslar rekommenderar vi Sigtuna Rådhus – Sveriges minsta rådhus som invigdes 1744.

Antal middagsgäster: 200 personer (236 kvm)
Danslokal: 79 kvm

Mat & Dryck

På Sigtunahöjden arbetar vi med råvaror från våra Svenska uppfödare och odlare, gärna ifrån Roslagen och Uppland. Att våra råvaror är ekologiska eller biodynamiska är en självklarhet för att ge dig som gäst en nyttigare och godare matupplevelse. Att det sparar på naturens resurser och ger efterkommande generationer ett svenskt landskap att vara stolta över gör det till ett enkelt val för oss! Vi har tagit fram menyförslag utifrån säsong som du kan ta del av här, men självklart kan vi även ta fram en meny helt utifrån era önskemål.

Be gärna om menyförslag utifrån era önskemål.

Hotellrum

Om ni vill övernatta ligger hotellet några få steg bort. Vi debiterar för minst 10 rum om vi ska hålla öppet över natten.

Andra erbjudandenStories