Konferenslokaler

Precis som våra kunder tycker vi att dagsljus, bra ventilation, modern konferensteknik och ett tydligt miljötänk är det viktigaste i en konferenslokal. Vi har dessutom döpt och inrett våra konferenslokaler med inspiration från olika städer runt om i världen för att alla ska känna sig välkomna oavsett varifrån man kommer.Våra mest bokade lokaler

 • Amsterdam

  Amsterdam är en av våra största lokaler med plats för upp till 52 personer i biosittning. Lokalen är totalt 69 m² och inredd med inspiration från Amsterdam. 

  Titta in i lokalen här.

  71 m²
  Biosittning: 52 personer
  Skolsittning: 32 personer
  U-bord: 22 personer
  Sammanträde: 22 personer
  Öar: 26 personer

 • Nice, Paris, London & Hyde Park

  Konferenslokalerna London och eller Hyde Park samt Nice och eller Paris är perfekta för mötet där möblering och lokalen utnyttjas till max. Ni kan nyttja hela ytan eller dela av lokalen till två och mäter då 69 m²/lokal. När hela ytan utnyttjas som en lokal är den 138 m². Fönster på hela ena sidan gör lokalerna ljusa och trevliga.

  Titta in i lokalen här.

  Nice och Paris, London och Hyde Park
  138 m²
  Biosittning: 102 personer
  Skolsittning: 74 personer
  U-bord: 36 personer
  Sammanträde: 36 personer
  Öar: 66 personer

   

   

  Nice, Paris, London och Hyde Park

  69 m²
  Biosittning: 50 personer
  Skolsittning: 34 personer
  U-bord: 22 personer
  Sammanträde: 28 personer
  Öar: 26 personer

Våra största lokaler

 • New york

  New York är Sigtunahöjdens största konferenslokal. Lokalen kan flexibelt delas av till två lokaler: New York West & New York East. Lokalen har stora fönster längs bägge sidor. Det finns pausutrymmen samt grupprum i varierande storlekar i direkt anslutning till lokalen. Lokalen är tillgänglighetsanpassad och utrustad med den senaste konferenstekniken. Det finns bl. a. en smartboard där du enkelt sparar ned anteckningar på whiteboardtavlan direkt på en USB. WIFI ingår och finns i hela anläggningen.

  164 m²
  Biosittning: 180 personer
  Skolsittning: 98 personer
  U-bord: 40 personer
  Öar: 90 personer

 • New york west eller New york east

  Lokalen New York kan delas av till de två lokalerna: New york west och New work east. De båda lokalerna är 82 m² vardera.

  82 m²
  Biosittning: 96 personer
  Skolsittning: 42 personer
  U-bord: 24  personer
  Öar: 44 personer

Våra exklusiva lokaler

 • Utsikten

  Här får du möjlighet att arbeta med en av Sigtunas finaste utsikter över Mälaren. Lokalen Utsikten passar utmärkt för mindre grupper som vill sitta avskilt. Den ligger dessutom i direkt anslutning till den stora verandan.

  Ta en titt på lokalen här.

  23 m²
  Sammanträde: 14 personer

 • Tokyo

  Lokalen Tokyo ligger en trappa ned i anslutning till spa & relaxavdelningen i direkt anslutning till en stor veranda och vårt grönområde. Det går utmärkt att boka lokalen och hela vår spa & relaxavdelning exklusivt för din grupp.

  39 m²
  Fåtöljsittning: 15 personer

 • Chicago

  En härligt färgsprakande och inspirerande lokal som passar dig som önskar att skapa ett kreativt möte.

  31.4 m²
  Sammanträde: 12 personer

 • Central Park

  Central Park är en modern och inspirerande möteslokal som går i gröna toner. De lugna gröna tonerna gör att ni kan arbeta mer fokuserat.

  Titta in i lokalen här.

  37 m²
  Sammanträde: 12 personer

 • Washington

  Ett mötesrum med modern inspirerande design och konferensstolar i olika färger.

  24.8 m²
  Sammanträde: 10 personer

Våra flexibla lokaler

 • Åtta lokaler á 24m²

  Flexibla konferenslokaler är perfekta för det mellanstora mötet. Lokalerna ligger vägg i vägg och är ca 24 m² vardera. I och med att lokalerna är flexibla kan man öppna upp whiteboardväggen mellan lokalerna så att den totala ytan blir ca 48 m².

  Biosittning: 21 personer
  Skolsittning: 13 personer
  U-bord: 12 personer
  Sammanträde: 10 personer

 • Fyra lokaler á 48 m²

  De flexibla lokalerna på 48 m² är två sammanslagna lokaler på 24 m² vardera. Det innebär att ni har en flexibel yta att arbeta med där ni lätt kan välja att avgränsa de båda rummen med whiteboardväggen.

  Biosittning: 32 personer
  Skolsittning: 17 personer
  U-bord: 18 personer
  Sammanträde: 18 personer
  Öar: 20 personer

Stories

Låt dig inspireras inför din kommande konferens och lär samtidigt känna oss på Sigtunahöjden. Vi älskar att dela med oss av vårt engagemang för möten, miljö och god mat.