32H Konferens

Måltider

När ni bokar detta konferenspaket ingår vistelsens alla måltider. Ni bjuds på för- och eftermiddagsfika, en internationell lunchbuffé och en läcker middag. Middagen serveras antingen som en trerätters middag eller på flera generösa fat; shared food, som kommer in i olika serveringar. Dagen därpå dukar vi fram Sigtunahöjdens dignande frukostbuffé. Dessutom serveras ni förmiddagsfika och lunchbuffé innan ni avreser.

Titta in på Sigtunahöjden här.

Övernattning

Hotellrummen ligger i direkt anslutning till konferens- och restaurangbyggnaden. Rummen är inredda med inspiration från olika världsdelar. Sköna sängar, mjuka badrockar och en rofylld miljö gör att nattsömnen blir god.

Konferenslokal
WIFI, projektor, papper & pennor
2 x för- och eftermiddags fika
2 x lunchbuffé
Trerätters middag
Övernattning
Internationell frukostbuffé
Teknisk support på plats
Konferensplanerare och kontaktperson
Relax, bastu och bubbelpool

SPA & Relax

Som gäst hos oss har du fri tillgång till spaavdelningen en trappa ned i huvudbyggnaden. Här finns relax, bastu, dusch och bubbelpool med en vidsträckt utsikt över Mälaren. Passa även på att boka en spabehandling när du är hos oss, t. ex. massage eller manikyr.

Pris

Från 3670 kr/person (exkl moms)

Lokaler

Precis som våra gäster tycker vi om dagsljus, bra ventilation, modern och välfungerande teknik samt ett tydligt miljötänk. Vi har också döpt och inrett våra konferenslokaler med inspiration från olika städer runt om i världen så att alla känner sig välkomna – oavsett varifrån du kommer.


Passande
aktiviteter

För att komma hem som en mer sammansvetsad grupp efter en konferens är det viktigt att planera för rekreation och nöjen även om tiden är knapp. Vår erfarenhet är att frisk luft, en annorlunda utmaning eller en fysisk aktivitet alltid tillför positiv energi till en grupp. De populäraste aktiviteterna på Sigtunahöjden är: smakpromenad, privat jacuzzi och bartender för en kväll.Stories

Låt dig inspireras inför din kommande konferens och lär samtidigt känna oss på Sigtunahöjden. Vi älskar att dela med oss av vårt engagemang för möten, miljö och god mat.