Boka en dagkonferens på Sigtunahöjden nära både Arlanda och Stockholm.

Dagkonferens

Måltider

När ni bokar en dagkonferens á 8H på Sigtunahöjden ingår både ankomstfrukost samt eftermiddagsfika med bl. a. kaffebröd och smoothies. Dessutom ingår en läcker lunchbuffé gjord av svenska råvaror med inspiration från hela världen. Vi erbjuder alltid en soppa och en riklig salladsbuffé i tillägg till dagens varmrätt. Om ni önskar kan ni även lägga till en trerätters middag för 500 kr/person ex. moms.

Titta in på Sigtunahöjden här.

SPA & Relax

Som gäst hos oss har du fri tillgång till spaavdelningen en trappa ned i huvudbyggnaden. Här finns relax, bastu, dusch och bubbelpool med en vidsträckt utsikt över Mälaren. Passa även på att boka en spabehandling när du är hos oss!

Konferenslokal
WIFI, projektor, papper & pennor
Ankomstfrukost
För- och eftermiddagsfika
Lunchbuffé
Tillgång till spa, relax & bastu
Teknisk support på plats hela dagen
Egen konferensplanerare och kontaktperson

Måndagserbjudande

När ni bokar en dagkonferens på måndagar under 2017 gör ni det till ett rabatterat pris á 500 kr/person ex. moms.

Pris

Från 650 kr/person (ex. moms).
OBS! 500 kr/person på måndagar under 2017.

Lokaler

Precis som våra gäster tycker vi om dagsljus, bra ventilation, modern och välfungerande teknik samt ett tydligt miljötänk. Vi har också döpt och inrett våra konferenslokaler med inspiration från olika städer runt om i världen så att alla känner sig välkomna – oavsett varifrån du kommer.


Passande
aktiviteter

För att komma hem som en mer sammansvetsad grupp efter en konferens är det viktigt att planera för rekreation och nöjen även om tiden är knapp. Vår erfarenhet är att frisk luft, en annorlunda utmaning eller en fysisk aktivitet alltid tillför positiv energi till en grupp. De populäraste aktiviteterna på Sigtunahöjden är: smakpromenad, privat jacuzzi och bartender för en kväll.Stories

Låt dig inspireras inför din kommande konferens och lär samtidigt känna oss på Sigtunahöjden. Vi älskar att dela med oss av vårt engagemang för möten, miljö och god mat.