Kick-off & fest året runt

Kick-off och fest

Kick-off, sommaravslutning eller julfest? Sigtunahöjden är den perfekta arenan för att arrangera alla dessa event – året runt. Med endast 15 minuter från Stockholm Arlanda Airport och med en vidunderlig utsikt över Mälaren och naturen är det svårt att inte förälska sig i platsen. Lägg därtill ett härligt gäng som gör allt för att ni ska nå ett framgångsrikt möte hos oss.

Med våra 98 logirum och 154 bäddar har ni stora möjligheter att få vara exklusivt på Sigtunahöjden. Om ni inte riktigt kommer upp i det antalet finns det chans att abonnera anläggningen. För att ta del av ett riktigt pangpris, boka kick-offen eller festen någon av dagarna mellan fredag och måndag!

Platsen gör skillnad! Kontakta oss för en visning av anläggningen.

Här bjuder vi på våra tips inför ert möte!

Kolla in på Sigtunahöjden här

Spring, sprout & BBQ - sommarfest

Det är sista rycket innan sommar, sol och semester väntar. Samla gänget på en sommaravslutning och kom i feststämning hos oss. Efter en framgångsrik dag i konferenslokalen går ni ut och njuter på terrassen, tittar ut över Mälaren, känner av närheten av naturen och njuter av ett gott glas rosévin. Ni välkomnas till vår buffé som består av smårätter och sallader ihopsatta av säsongens bästa råvaror. Bästa starten för en lyckad middag.

Grillen går varm ute på terrassen där våra kockar tar hand om er på bästa sätt. Ni avrundar middagen med att komma in till köket och få desserten serverad. Festen fortsätter sedan i vår bar, ute eller inne och vår fantastiska lounge – det är här det händer!

Crayfish party, hunting & harvest – kickoff
Nu har vi alla kommit tillbaka efter sommarledighet och det är dags att kavla upp armarna och låta hösten ha sitt intåg. Den bästa uppstarten är ändå att samla alla för ett tydligt mål och syfte och varför inte komma till Sigtunahöjden för detta? Efter att mötet har avslutats för dagen så är det dags för en väl planerad aktivitet och inte minst middagen!
Vi välkomnar sällskapet till en klassisk svensk kräftskiva! Något som vi tror att alla uppskattar. Både de som har vuxit upp med denna fest men även för internationella grupper. Nubbevisor, hattar och västerbottenpaj är några självklara måsten till denna förrättsfest!
Efter att ha njutit av denna start trumfar vi med ett besök på grillen där ni träffar någon av våra fantastiska kockar och får välja en god köttbit eller vegetariskt alternativ. För att förgylla varmrätten väljer ni tillbehör från en fräsch buffé med sallader, röror och såser.
Som avrundning av denna fest serveras våra utvalda svenska ostar samt andra godsaker i vår bar med dess fina mingelmiljö.

Taste of Christmas - julfest

Vi välkomnar er till ett internationellt julbord på Sigtunahöjden! Det hörs modern julmusik i högtalarna, doften från hemmagjord mumma i kopparna sprider sig i huset och värmen från brasan värmer upp frusna händer.

Vi serverar en buffé med inspiration från det klassiska julbordet men med våra smaker. Vad sägs om egenkomponerade boquerones, pilgrimsmussla, hemmagjorda korvar och ett helt bord fyllt med godsaker som polkagrispannacotta och saffransmazarin!

Avslutningsvis kan ni ta något gott att dricka i vår mysiga bar och känna hur julstämningen har sjunkit in i kroppen.

Seafood, pantry & citrus - kickoff

Det nya året med sina oändliga möjligheter har startat. För att ta vara på energin som alla medarbetare kommer tillbaka med från ledigheten är det viktigt att satsa på teambuilding och att främja engagemang. Ett sätt att göra det på är att samla alla till en kickoff.

Hos oss kan ni starta kvällen med bubbel och ostron i baren. Därefter får ni till bords njuta av utbalda skaldjur, en varmrätt bestående av vilt från lokala jägaren samt en dessert uppbyggd på svenska råvaror. Kvällen avrundas sedan i vår lounge där ni kan mingla med varandra och avnjuta utvalda ostar, fantastiska drinkar och goda viner.

Aktiviteter

På Sigtunahöjden erbjuder vi aktiviteter både inomhus och utomhus året runt. När sinnena får nya intryck kan vi lättare tänka nya tankar och bygga kreativa associationer. Underskatta därför inte lekens betydelse för gruppens möjlighet att slappna av och dra på mungiporna. Låt det övergripande målet med kickoffen ta plats i era aktiviteter.

Prova exempelvis doft- och smakpromenad, att vara bartender för en kväll eller varför inte tillsammans med våra kockar skapa kanapéer. Ni kommer garanterat att imponera under nästa middagsbjudning. Våga gå utanför er comfort zone med stand-up paddle board eller satsa på ett lekfullt silent disco. Om du gillar fart och fläkt – prova succén kickbike-skytte eller Sigtunajakten.

Sigtunahöjden Spa njuter du av en avkopplande miljö i vår relaxavdelning, bastu och våra utomhusjacuzzis.

Lokaler

Precis som våra gäster tycker vi om dagsljus, bra ventilation, modern och välfungerande teknik samt ett tydligt miljötänk. Vi har också döpt och inrett våra konferenslokaler med inspiration från olika städer runt om i världen så att alla känner sig välkomna – oavsett varifrån du kommer.


Passande
aktiviteter

För att komma hem som en mer sammansvetsad grupp efter en konferens är det viktigt att planera för rekreation och nöjen även om tiden är knapp. Vår erfarenhet är att frisk luft, en annorlunda utmaning eller en fysisk aktivitet alltid tillför positiv energi till en grupp. De populäraste aktiviteterna på Sigtunahöjden är: smakpromenad, privat jacuzzi och bartender för en kväll.Stories

Låt dig inspireras inför din kommande konferens och lär samtidigt känna oss på Sigtunahöjden. Vi älskar att dela med oss av vårt engagemang för möten, miljö och god mat.