Boka

Festvåning

dukning på bröllop och fest

Välkommen att boka in livets alla fester på Sigtunahöjden. Att planera en fest innebär många beslut och att allt ska fungera som väntat på själva festdagen. På er festdag kan ni släppa alla funderingar och bara njuta av stunden medan vi ser till att festen blir som planerat. Tillsammans förverkligar vi er dröm.

Bröllop och fest

Vi återkopplar till dig via mail eller telefon när vi tagit emot bokningsförfrågan.
  • Era kontaktuppgifter

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Informationen du skickar med i formuläret sparas i våra system enligt vår Privacy Policy. Du registreras i och med detta för våra mailutskick. För att gå vidare måste du godkänna detta. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter, läs vår Privacy Policy här.

Mat, dryck och dans i Sigtunahöjdens festlokal

En fest kan se ut på många olika sätt. Därför är det viktigt att vi tillsammans utformar en meny med mat och dryck som harmoniserar med varandra och förhöjer upplevelsen. Här föreslår sommelieren viner som passar till den meny ni kommit fram till med köksteamet. Matsalen dukas upp efter era önskemål för att skapa den känslan ni vill åstadkomma.

På Sigtunahöjden har vi valt att arbeta med råvaror från svenska uppfödare och odlare, gärna från Roslagen och Uppland. Vi lägger även gärna till internationella influenser i menyerna med hela världen som inspirationskälla. Att välja råvaror som är ekologiska eller biodynamiska är en självklarhet för oss och ger dig som gäst en godare, mer hållbar och nyttigare matupplevelse. Att det sparar på naturens resurser och ger efterkommande generationer ett svenskt landskap att vara stolta över gör det till ett enkelt val för oss.

Orangeriet, som ligger i anslutning till bar och restaurang, passar bra för kvällens dans och underhållning. I baren serveras drinkar med eller utan alkohol, flera ölsorter samt viner med olika ursprung. En stor del av utbudet är ekologiskt. Lägg till vickning om ni vet att kvällen blir sen. Morgonen därpå samlas ni för en generös brunch, en perfekt och avslappnad avslutning på festen.

https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2018/04/catering.jpg
https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2018/05/frukostbuffe.jpg

På Sigtunahöjden arbetar vi med närodlade råvaror, gärna ifrån Roslagen och Uppland.

Sigtunahöjden – nära Stockholm, Arlanda och Uppsala

Sigtunahöjden är en anläggning med bra läge för ett bröllop. Det ligger avskilt i vacker natur med utsikt över Mälaren, men ligger samtidigt nära både Stockholm, Arlanda och Uppsala. Det finns goda kommunikationer med buss och pendeltåg så det är enkelt för gästerna att ta sig hit.

För oss är det viktigt att ni känner er trygga med vad vi levererar, därför ingår alltid en provsmakning av menyn. Ni har en personlig kontakt som guidar er i de frågor som kan tänkas uppstå från första kontakt till självaste festen.

skog mälaren miljö natur
kick-off fest teambuildning sigtuna

Snabbfakta

Antal middagsgäster: 200 personer (236 kvm)
Danslokal: 79 kvm
Fullständiga rättigheter: ja
Bar: ja, öppen till senast 03.00

Antal rum: 98
Antal bäddar: 154 bäddar (möjlighet att hyra till fler rum max 5 min bort)

Personlig kontaktperson: ja, ni får en kontaktperson hos oss som guidar er i frågor som dyker upp

Avstånd från Stockholm: 45 min
Avstånd från Arlanda: 15 min
Avstånd från Uppsala: 40 min