Unna dig en julig weekend

Visste du att en av Sigtunas bästa årstider är adventstiden? Smygstarta julen med oss i vår värmande atmosfär!

Helgen 9 december bjuder vi in till riktigt julig upplevelse i Sigtuna. Lugnet, julpyntet och julstämningen sätter sin prägel på hela staden. Att uppleva det på plats ger dig julfeeling som räcker länge. Våra julpaket är både mysiga och populära – så var därför ute i god tid med din bokning!

Söndagen den 10 december dukar vi inför Afternoon Tea och tar fram nybakade scones & tillbehör, snittar och olika sorters sötsaker efter säsong från kl. 14.00.

Vi vill även tipsa dig att ta en sväng förbi julmarknaden på söndag! Det går alldeles utmärkt att låta bilen stå kvar och tan en promenad längs vattnet i Sigtuna och boka in sig på Afternoon Tea innan hemsresan.

(OBS! Afternoon Tea ingår inte i weekendpaketet. Klicka här för att utföra en separat bokning. Notera att vi erbjuder inga barnpriser för weekendpaketet.)

Boka weekend

Detta ingår

Tillgång till relax, bastu och jacuzzi
Frukostbuffé
Skogs Chips & Dipp

Övernattning
Tillgång till välutrustad gymavdelning

A Taste of Christmas middag

Julmiddag utöver det vanliga

Välkommen att smygstarta julen hos oss med ”A taste of Christmas” – en åttarätters gourmetmiddag i tre serveringar med inspiration av julens alla smaker.

Vårt prisbelönta köksteam ger dig en magisk kväll med det bästa julen har att erbjuda. Middagen består av ett flertal olika rätter med inspiration från julens olika smaker, vilket skapar en tydlig kontrast till det klassiska julbordet. Middagen serveras i små omgångar av kockarna som lagar ihop rätterna i vårt öppna kök.

Varmt välkommen till en julmiddag utöver det vanliga!

Reservera bord

Första serveringen

Ren. Cheddar. Ättika. Kaviar
Potatis. Lök. Anjovis. Västerbottenost 
Senapsfrö. Lök. Kål. Vörtbröd

Andra serveringen

Fläsklägg. Revben. Morot. Miso. Svartkål  
Piggvar. Havtorn. Gulbeta. Gurka 

Tredje serveringen

Calvados. Vit choklad. Äpple 
Mandel. Saffran. Madeleinekaka 
Pepparkaka. Kaffe