Julweekend

Att få uppleva advent i Sigtuna, med julpyntade butiker och en julstämning som sätter sin prägel på hela staden, ger dig julfeeling som räcker länge. Helgen 3-4 december bjuder vi in till en härlig julupplevelse på Sigtunahöjden, ”A taste of Christmas” är en tolvrätters avsmakningsmeny inspirerad av julens smaker. Vårt julpaket är populärt, var därför ute i god tid med din bokning. Läs mer om julmiddagen nedan.

Pris: 2395 kr /person.

Uppgradera ditt julpaket med vårt Afternoon Tea!  Söndagen den 4 december dukar Restaurang Skog upp ett utsökt Afternoon Tea med nybakade scones & tillbehör, snittar och olika sorters sötsaker med julen i fokus. Servering från kl. 14.00 till kl. 16.00.

Boka weekend

Detta ingår

Frukostbuffé
Skogs Chips & Dipp

Övernattning
Tillgång till träningsrum

Avsmakningsmeny
Tillgång till relax, bastu och jacuzzi

En hållbar avsmakningsmeny

Vårt prisade team i kök och matsal serverar en unik avsmakningsmeny med tolv rätter med inspiration av julens olika smaker. Med hållbarhet i fokus väljer vi bort buffén och minskar matsvinnet, denna middagsupplevelse skapar en tydlig kontrast till det klassiska julbordet. Avsmakningsmenyn serveras i mindre omgångar av kockarna som lagar och lägger upp rätterna inför våra gäster i ett öppet kök. Varmt välkommen till en julmiddag utöver det vanliga.

Middagsplatser släpps löpande. Håll koll på våra sociala medier.

Boka middag

Första

Sellak. Gräddfil. Svartpeppar. Lök. 
Strömming. Potatis. Ost. Chili. 
Rökt torsk. Grönärta. Miso. Broccoli. 
Foccacia. Lök. Märg. Gravad vilt. 

Andra

Brysselkål. Kroppkaka. Tranbär. Brynt smör. Äpple.  
Vildsvin. Blåbär. Senap. Endive. 
Piggvar. Purjolök. Potatis. 
Ungtupp. Svamp. Kål. Granatäpple. Sidfläsk. Saffran. 

Tredje

Vit glögg. Mandel. 
Pepparkaka. Ädelost. 
Kaffe. Vanilj. Grädde. Bryntsmör. 
Saffran. Apelsin.