Alla Hjärtans Dag-middag

Vårt bästa dejting tips är att unna varandra kvalitets tid tillsammans och njut av en god matupplevelse.

I år firar vi alla hjärtans dag på en tisdag och Restaurang Skog välkomnar er till en välkomponerad och romantisk middag. Köksmästaren Patrik med sitt team planerar mat och dryck för att skapa den optimala romantiska känslan baserat på säsongens ingredienser. 

På Sigtunahöjden kan du fira kärleken med ett avslappnat besök i relaxavdelningen, en god fördrink i loungen och avsluta kvällen med en läcker femrättersmiddag.

Boka bord

Livemusik

Sigtunas stjärnor besöker Sigtunahöjden! Efter er romantiska middag framför sångerskan Sofia Fellin Garcia och gitarristen Erik Janson ljuvlig musik.

Sofia återvände till Sigtuna 2017 efter sju år i Los Angeles och San Diego, USA. Där studerade hon både jazz och klassisk sång som hon tar med sig till sin hemstad. Sofia har framträtt på flertal olika sammanställningar som på musikklubbar, country clubs, festivaler, kyrkokonserter och evenemang på restauranger samt konferensanläggningar.

Erik har spelat gitarr länge och samarbetat med många olika artister. Nyligen spelade han med Måns Zelmerlöw och Carola på Grand X-mas och GES under deras avskedsturné.

I år gör Erik premiär på Sigtunahöjden med Sofia den 14 februari på alla hjärtans dag. För Sofia blir det ett kärt återbesök hos oss.

Alla hjärtans dag menyn

Bakat ostron. Grillad grädde. Jalapeno. Lök.

Lamm. Fänkål. Chili. Saffran.

Röding. Blomkål. Gurka. Hummer.

Vitmögel. Hjortron. Salt kola. Timjan. 

Gelegodis. Citronmacaron. Hasselnötspralin.