Boka

Skogens Guld weekend

Grön mat på sigtunahöjden

(Fullbokat) Ta med dig någon du tycker om till den värmande atmosfären på Sigtunahöjden helgen 17-18 oktober och njut av återhämtning och god mat tillagad av skogens guld.

Pris: 2095 kr/person (inkl. moms)
Endast middag: 995 kr. Både middag och weekendpaket är fullbokat. Kontakta info@sigtunahojden.se för att skriva upp er på väntelistan till weekendpaketet. (obs ej garanterad plats).

Detta ingår:

  • Tillgång till relax, bastu och jacuzzi
  • Övernattning
  • Restaurang Skogs Chips och dipp
  • Middag - tolvrätters måltidsupplevelse
  • Frukostbuffé
Skogens Guld Restaurang Skog

Skogens guld i Restaurang Skog

Kvällen kombineras med middag och avkoppling i vårt underbara spa. Förutom middagen ingår även en tallrik med Skogs hemgjorda chips och dipp vid er ankomst. Ta ett glas vin eller en god drink inspirerad av skogen för att lyxa till det ytterligare innan middagen, och slappna av framför brasan i vår lounge.

Till kvällen har vårt köksteam försett sig med de bästa råvarorna som skogen har att erbjuda och bjuder in er till en tolvrätters måltidsupplevelse utöver det vanliga.
Somnar gör ni i ett av våra naturnära hotellrum, för att sedan vakna lagom till frukostbuffén.

Sugen på afternoon tea?

Boka till vårt populära afternoon tea! Sigtunahöjdens utsökta afternoon tea dukas fram med nybakade scones & tillbehör, snittar och tre sorters sötsaker efter säsong från kl. 14.00.
Läs mer och boka här.

Sigtunahöjden Restaurang
upptäck sigtuna aktivitet på konferens

Upptäck Sigtuna

En riktigt trevlig söndagsaktivitet är att utforska Sigtuna och de kringliggande caféerna, ruinerna och kyrkorna. Kanske passar en guidad visning perfekt i den krispiga höstluften? Läs tipsen här.