Boka

Weekendpaket med Sommelierens Afton

Middag i Sigtuna

Vi bjuder in till en weekend med Sommerlierens Afton i Restaurang Skog. Välkommen för att koppla av och samla kraft på Sigtunahöjden.

Pris från 4990 för två personer i dubbelrum. Erbjudandet gäller från och med v. 15 (ej 1/5 & 28/5). Endast middag inkl dryck: 1340 kr/p.

Detta ingår:

  • Sommelierens dryckespaket
  • Entré: relax, bastu, 45min jacuzzi
  • Övernattning
  • Femrättersmiddag
  • Frukost 08.00-11.00
  • Tillgång till träningsrum
Dryck restaurang skog aw

Sommelierens middag

Vi talar ofta om vilken dryck som passar till maten, men får vi verkligen lika ofta höra vilka maträtter som passar till vilken dryck? Inför Sommelierens Afton har vi valt att vända på det hela för att låta det som hälls upp i glasen helt styra vad som serveras på tallriken.

Inför kvällen har vår kunniga sommelier Martin slagit huvudet ihop med de skickliga kockarna i Restaurang Skog. Tillsammans har de komponerat en meny med spännande smaker från hela världen.

Du hittar menyn här.

Weekend med relax, shopping och andra aktiviteter i Sigtuna

Incheckning sker från 12.00. Sedan är ni välkomna till vår relax för bastu och jacuzzibad under eftermiddagen och kvällen fram till 21.00. Ett tips är att boka till någon av våra välgörande behandlingar för extra lyx! Vill ni istället upptäcka Sigtuna Stad har ni nu chansen innan det är dags för middagen.

Efter middagen sover du skönt och ostört i ett av våra hotellrum. Morgonen därpå vaknar du utvilad till en frukostbuffé i Restaurang Skog med allt du kan önska dig. Checkar ut görn ni senast 14.00.

Hos oss finns gott om plats för dig och vi har nu lång erfarenhet av att följa och anpassa oss till de restriktioner som gäller. Förutom att njuta av god mat, spa och relax hos oss är Sigtuna stad på bekvämt promenadavstånd. Gå på upptäcktsfärd bland gränder och 1000-åriga ruiner och besök Stora gatan, Sveriges äldsta shoppinggata, där ni hittar den ena mysiga butiken efter den andra. Mode, nytt och nött och gott är lite av det som frestar.

https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2018/06/larambla3.jpg
https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC1421.jpg