Boka

Valborgsweekend

entré byggnad sigtunahöjden

Vi bjuder in till en weekend för att fira in våren på Sigtunahöjden. Välkommen för att koppla av, samla kraft och njuta av en välkomponerad valborgsmiddag på Restaurang Skog.

Pris från 4085 kr/dubbelrum. Erbjudandet gäller endast 30/4. Sigtunahöjden och Restaurang Skog håller avstånd i samtliga utrymmen och följer FHM:s riktlinjer.

Detta ingår:

  • Entré: relax, bastu, 45min jacuzzi
  • Övernattning
  • Skogs Chips och Dipp
  • Femrättersmiddag
  • Frukost 08.00-11.00
  • Tillgång till träningsrum
Restaurang Skog råvaror

Valborgsmiddag på Restaurang Skog

Restaurang Skog välkomnar er till en välkomponerad femrättersmeny fredag 30 april. Ni startar kvällen med ett härligt häng i loungen där ni kan beställa en god fördrink till Chips & Dippen, för att sedan slå er ner till bords för att avnjuta dagens första rätt: brioche med smak av bland annat tryffel.

Välj ett passande vin och slå er ned i lugn och ro för att lyssna till våra skickliga kockar som berättar mer om kvällens rätter. Under kvällen avnjuter ni klassiska rätter med en tvist, som gös med färskpotatis och rökt grädde och kalv med bland annat hasselnötter och grillad hollandaise. Måltiden avrundas med en ljuvlig friterad Comté. Under tiden förbereder kallköket pricken över i:t, en dessert med smultron, vit choklad och grillad citron.

Weekend med relax, shopping och andra aktiviteter i Sigtuna

Incheckning sker från 13.00. Sedan är ni välkomna till vår relax för bastu och jacuzzibad under eftermiddagen och kvällen fram till 21.00. Ett tips är att boka till någon av våra välgörande behandlingar för extra lyx! Vill ni hellre upptäcka Sigtuna stad har ni nu chansen innan det är dags för middagen.

Efter middagen sover du skönt och ostört i ett av våra hotellrum. Morgonen därpå vaknar du utvilad till en frukostbuffé i Restaurang Skog med allt du kan önska dig. Innan ni checkar ut 14.00 är ni återigen välkomna till relaxen.

Hos oss finns gott om plats för dig och vi har nu lång erfarenhet av att följa och anpassa oss till de restriktioner som gäller. Förutom att njuta av god mat, spa och relax hos oss är Sigtuna stad på bekvämt promenadavstånd. Gå på upptäcktsfärd bland gränder och 1000-åriga ruiner och besök Stora gatan, Sveriges äldsta shoppinggata, där ni hittar den ena mysiga butiken efter den andra. Mode, nytt och nött och gott är lite av det som frestar.

https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2018/06/larambla3.jpg
https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2020/01/DSC0224.jpg