Boka

Weekend lördag-söndag

fika vid vattnet

Tillbringa helgen med en härlig vistelse på hotell i Sigtuna. Koppla bort vardagsstressen och slappna av med spa och restaurangbesök.

Pris: 1895 kr/person i enkelrum eller 2 personer 3790 kr.

Detta ingår:

  • Skogs Chips och Dipp
  • Entré till relax, bastu, jacuzzi (45min)
  • Övernattning
  • Fyrarättersmiddag
  • Frukost
spa jacuzzi skog

Avkopplande spa och mat tillagad av prisbelönta kockar

Utvalda datum i vinter är du välkommen till en weekend i Sigtuna. Ni välkomnas till eftermiddagsgott mellan kl 14-16 där ni bjuds på Restaurang Skogs hemgjorda Chips & dipp. Därefter kan ni koppla av i vårt spa och bubbla i utomhusjacuzzis med en fantastisk utsikt över skogen och Mälaren. Kika på vårt utbud av behandlingar här. Varför inte passa på att sätta ännu mer guldkant på tillvaron och beställa in ett glas bubbel också?

Innan middagen kan ni ta det lugnt och hänga i vår bar där vi serverar både alternativ med och utan alkohol. I restaurangen serveras ni sedan en fyrarättersmiddag tillagad av våra prisbelönta kockar. Se kvällens meny här.

På lördagen vaknar ni utvilade och njuter av en stor frukostbuffé kl 8-10.30, slappnar av i relaxen eller kikar runt i vår butik innan det är dags att checka ut (12.00.)

Bra att veta: Spabesök omfattas av bokning i jacuzzi på ca 45 min. Om ytterligare tid önskas kan detta bokas till om utrymme och antal tillåter.