Boka

Julmåltid med vinterns smaker

Middag med kollegorna

Avsluta året på bästa sätt genom att samla kollegorna för att fira julen. I Restaurang Skog serveras en spännande julmeny med smaker av vintersäsongen.

Julmiddagen serveras tisdag - torsdag från och med 1/12. Pris 745 kr ex moms/person. Obs: Julmåltiden måste förbokas. För att boka: välj alternativet julmiddag i samband med din mötesbokning.

En unik julmåltid komponerad av prisbelönta kockar

Julmiddagen serveras från kl 18.00 fram till 18 december.

Stig in i restaurangen och känn de kryddiga och varma dofterna av julen. Börja med ett glas värmande juldryck med smak av äpple och ingefära som serveras med stilton och pepparkaka.

När ni känner er klara med tilltugget är det dags för den juliga menyn. Inledningsvis serveras två mindre rätter och sedan är det dags för huvudrätten som består av en variation på gris med mandel och lingon. Sist men inte minst avrundar vi med julgodis, en himmelsk dessert med smak av mjölkchoklad och björnbär, för att avsluta med praliner till kaffet.

Restaurang Skogs julmiddag är ett utmärkt alternativ för er som vill fira julen med kollegorna med minimal miljöpåverkan. Som vanligt i Restaurang Skog är maten till stor del ekologisk, KRAV-märkt och närodlad och drycken även den producerad med schyssta villkor och omtanke om miljön.

Julstämning på Sigtunahöjden
Gran Restaurang Skog

Julmeny i Restaurang Skog

Ett: Matjes. Rökt gräddfil. Västerbottenost. Äggula. Potatis
Två: Focaccia. Fläsklägg. Rökt smör
Tre: Variation på Gris. Kål. Senapsfrön. Mandel. Lingon
Fyra: Polkagris. Mjölkchoklad. Björnbär
Fem: Kaffegodis - tre praliner till kaffet

Så tycker våra gäster:
”Sigtunahöjden levererade trygghet och omtanke när vi bokade vårt möte där i augusti. Allt var genomtänkt och väl förberett, från säkra avstånd i möteslokalen och på hotellet, till hur man serverade måltiderna i restaurangen. Vi kommer gärna tillbaka” - Implema

Läs mer om småskaliga möten på Sigtunahöjden här.

Dryck restaurang skog aw