Boka

Kick-off och fest

fest mingel bar kick-off

Med endast 15 minuter från Stockholm Arlanda Airport och med en vidunderlig utsikt över Mälaren och naturen är det svårt att inte förälska sig i platsen. Lägg därtill ett härligt gäng och ni har allt för att nå ett framgångsrikt möte hos oss.

Pris från 2275 kr/person (exkl. moms)

Konferens

Vi återkopplar till dig via mail eller telefon när vi tagit emot bokningsförfrågan.
  • Era kontaktuppgifter

  • Konferensdetaljer

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
    Om du fyller i ett alternativt datum ökar möjligheten för att vi ska kunna få välkomna er till oss.
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Fyll i aktiviteter och extra uppgifter (ej obligatoriskt):

  • Informationen du skickar med i formuläret sparas i våra system enligt vår Privacy Policy. Du registreras i och med detta för våra mailutskick. För att gå vidare måste du godkänna detta. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter, läs vår Privacy Policy här.

Anläggningen

På Sigtunahöjden tycker vi att vacker design i kombination med omtänksam service och ett hållbart förhållningssätt skapar den allra bästa miljön för våra gäster och medarbetare att arbeta och koppla av i. Här finns 98 hotellrum, varav 56 dubbelrum, som ligger i etage med utsikt över den kringliggande naturen. Ni bor nära skog, motionsspår, bad och Sigtuna stad.

Ni har stora möjligheter att vara exklusivt på Sigtunahöjden. Om ni inte riktigt kommer upp i det antalet kan ni abonnera anläggningen. För att ta del av ett riktigt pangpris, boka kick-offen eller festen någon av dagarna mellan fredag och måndag!

lounge på sigtunahöjden utsikt
bar mingel afterwork

Sommarfest med BBQ

Det är sista rycket innan sommar, sol och semester väntar. Samla gänget på en sommaravslutning och kom i feststämning hos oss. Efter en framgångsrik dag i konferenslokalen går ni ut och njuter på terrassen, tittar ut över Mälaren, känner av närheten av naturen och njuter av ett gott glas rosévin. Ni välkomnas till vår buffé som består av smårätter och sallader ihopsatta av säsongens bästa råvaror. Bästa starten för en lyckad middag.

Grillen går varm ute på terrassen där våra kockar tar hand om er på bästa sätt. Ni avrundar middagen med att komma in till köket och få desserten serverad. Festen fortsätter sedan i vår bar, ute eller inne och vår fantastiska lounge – det är här det händer!

Crayfish party, Hunting & Harvest - Kick-off

Nu har vi alla kommit tillbaka efter sommarledighet och det är dags att kavla upp armarna och låta hösten ha sitt intåg. Den bästa uppstarten är ändå att samla alla för ett tydligt mål och syfte och varför inte komma till Sigtunahöjden för detta? Efter att mötet har avslutats för dagen så är det dags för en väl planerad aktivitet och inte minst middagen!

Vi välkomnar sällskapet till en klassisk svensk kräftskiva! Något som vi tror att alla uppskattar. Både de som har vuxit upp med denna fest men även för internationella grupper. Nubbevisor, hattar och västerbottenpaj är några självklara måsten till denna förrättsfest!

Efter att ha njutit av denna start trumfar vi med ett besök vid grillen där ni träffar någon av våra fantastiska kockar och får välja en god köttbit eller vegetariskt alternativ. För att förgylla varmrätten väljer ni tillbehör från en fräsch buffé med sallader, röror och såser.

Som avrundning av denna fest serveras våra utvalda svenska ostar samt andra godsaker i vår bar med dess fina mingelmiljö.

pausa och ha trevligt

Taste of Christmas - Julfest

Vi välkomnar er till en julfest på Sigtunahöjden med inspiration från världens alla smaker!
Det hörs modern julmusik i högtalarna, doften från hemmagjord mumma i kopparna sprider sig i huset och värmen från brasan värmer upp frusna händer.

Vi serverar en buffé med inspiration från det klassiska julbordet men med våra smaker. Vad sägs om egenkomponerade boquerones, pilgrimsmussla, hemmagjorda korvar och ett helt bord fyllt med godsaker som polkagrispannacotta och mandarinkaka!

Avslutningsvis kan ni ta något gott att dricka i vår mysiga bar och känna hur julstämningen har sjunkit in i kroppen.

Seafood, pantry & citrus - Kick-off

Det nya året med sina oändliga möjligheter har startat. För att ta vara på energin som alla medarbetare kommer tillbaka med från ledigheten är det viktigt att satsa på teambuilding och att främja engagemang. Ett sätt att göra det på är att samla alla till en kick-off.

Hos oss kan ni starta kvällen med bubbel och ostron i baren. Därefter får ni till bords njuta av utvalda skaldjur, en varmrätt bestående av vilt från lokala jägaren samt en dessert uppbyggd på svenska råvaror. Kvällen avrundas sedan i vår lounge där ni kan mingla med varandra och avnjuta utvalda ostar, fantastiska drinkar och goda viner.

kollegor har paus på konferensen