Boka

Kick-off och fest

fest mingel bar kick-off

Kick-off med aktiviteter, teambuilding, avkoppling och fest i Sigtuna. Perfekt läge i naturen, mitt emellan Stockholm och Uppsala. Vi har verktygen och omtanken för att ni ska nå framgång hos oss.

Pris från 1895 kr/person, del i dubbelrum (exkl. moms)

Konferens

Vi återkopplar till dig via mail eller telefon när vi tagit emot bokningsförfrågan.
  • Era kontaktuppgifter

  • Konferensdetaljer

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
    Om du fyller i ett alternativt datum ökar möjligheten för att vi ska kunna få välkomna er till oss.
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Fyll i aktiviteter och extra uppgifter (ej obligatoriskt):

  • Informationen du skickar med i formuläret sparas i våra system enligt vår Privacy Policy. Du registreras i och med detta för våra mailutskick. För att gå vidare måste du godkänna detta. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter, läs vår Privacy Policy här.

Anläggningen

På Sigtunahöjden tycker vi att vacker design i kombination med omtänksam service och ett hållbart förhållningssätt skapar den allra bästa miljön för våra gäster och medarbetare att arbeta och koppla av i. Här finns 98 hotellrum, varav 56 dubbelrum, som ligger i etage med utsikt över den kringliggande naturen. Ni bor nära skog, motionsspår, bad och Sigtuna stad.

Ni har stora möjligheter att vara exklusivt på Sigtunahöjden. Om ni inte riktigt kommer upp i det antalet kan ni abonnera anläggningen. För att ta del av det bästa priset, boka kick-offen eller festen någon av dagarna mellan fredag och måndag.

lounge på sigtunahöjden utsikt
Sigtunahöjden jul

Taste of Christmas - Trerätters julmiddag

Vi välkomnar er till en julfest på Sigtunahöjden med inspiration från världens alla smaker! Det hörs modern julmusik i högtalarna, doften från hemmagjord mumma i kopparna sprider sig i huset och värmen från brasan värmer upp frusna händer.

Stig in i restaurangen efter en produktiv mötesdag och känn de kryddiga och varma dofterna av julen. Börja med ett glas värmande juldryck med smak av äpple och ingefära som serveras med stilton och pepparkaka. Invänta sedan vår dopp i grytan, som består av bröd, lägg, smör och lök.

När ni känner er klara med tilltugget är det dags för julmiddagen. Inledningsvis blir ni serverade en förrätt för att sedan smak på huvudrätten bestående av säsongens bästa råvaror. Sist men inte minst är det dags för en härligt julig dessert. Meny:

Vårens kick-off - Seafood, pantry & citrus

Det nya året med sina oändliga möjligheter har startat. För att ta vara på energin som alla medarbetare kommer tillbaka med från ledigheten är det viktigt att satsa på teambuilding och att främja engagemang. Ett sätt att göra det på är att samla alla till en kick-off.

Hos oss kan ni starta kvällen med bubbel och ostron i baren. Därefter får ni till bords njuta av utvalda skaldjur, en varmrätt bestående av vilt från lokala jägaren samt en dessert uppbyggd på svenska råvaror. Kvällen avrundas sedan i vår lounge där ni kan mingla med varandra och avnjuta utvalda ostar, fantastiska drinkar och goda viner.

kollegor har paus på konferensen
Konferera i Sigtuna i sommar

Sommaravslut med BBQ

Det sista ska göras innan sommar, sol och semester väntar. Samla gänget på en sommaravslutning och kom i feststämning hos oss. Efter en framgångsrik dag i konferenslokalen går ni ut och njuter på terrassen, tittar ut över Mälaren, känner av närheten av naturen och njuter av ett gott glas rosévin. Ni välkomnas till vår buffé som består av smårätter och sallader ihopsatta av säsongens bästa råvaror. Den ultimata starten för en lyckad middag.

Höstens Kick-off - Crayfish party, Hunting & Harvest

Oavsett om ni ska avrunda eller starta upp året är det dags att samla teamet för att sätta upp nästa mål med verksamheten. Sigtunahöjden, som ligger i vackra Sigtuna, med härliga omgivningar och en lugn atmosfär designar ert möte efter säsongens variationer. När dagens möten klarats av avrundar ni med en välplanerad aktivitet och ser fram emot middagen i Restaurang Skog.

Vi välkomnar sällskapet till en klassisk svensk kräftskiva! Något som vi tror att alla uppskattar. Både de som har vuxit upp med denna fest men även för internationella grupper. Nubbevisor, hattar och västerbottenpaj är några självklara måsten till denna förrättsfest!

Efter att ha njutit av denna start trumfar vi med ett besök vid grillen där ni träffar någon av våra fantastiska kockar och får välja en god köttbit eller vegetariskt alternativ. För att förgylla varmrätten väljer ni fräscha tillbehör med sallader, röror och såser. Som avrundning serveras våra utvalda svenska ostar och lite annat gott.

pausa och ha trevligt