Boka

Vik Event Manager

personal på konferensanläggning sigtunahöjden

Sigtunahöjden arbetar kontinuerligt med utveckling och hållbara lösningar för att vara en mötesanläggning i världsklass och nu söker vi en ersättare för vår Event Manager Johanna, som ska vara föräldraledig.

Vem är du?

Som Event Manager på Sigtunahöjden jobbar du inom försäljning- och marknadsavdelningen "Sales & Smiles" som är ett glatt team med fem medarbetare. Vi är alla drivna och gillar när vi når våra mål och resultat men vi är också helt övertygade om att en viktig ingrediens för att lyckas är att ha roligt på jobbet så många skratt utlovas.
För att trivas med oss är det en fördel om du drivs av ett personligt engagemang och uppskattar värdet av att leda dig själv.

Tjänsten

Dina arbetsuppgifter innefattar ett övergripande ansvar och införsäljning av större möten och events. Du ansvarar för visningar på plats och har huvudansvaret för internkommunikationen mellan avdelningarna så att vi kan erbjuda och uppnå de framgångsrika möten som våra gäster förväntar sig.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid och arbetet utförs i huvudsak måndag – fredag men helger och kvällar kan förekomma. Om du har erfarenhet från bokningssystemet Spectra är det en fördel, annars lär vi dig på plats. Du ska kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat.
Om du gillar att jobba i ett högt tempo och vill få chansen att arbeta på en uppskattad arbetsplats ska du inte tveka att söka tjänsten. Motivera varför du vill arbeta på Sigtunahöjden, skicka in cv och ett personligt brev till Marknads- och försäljningschef Lina Fors senast 8 oktober lina.fors@sigtunahojden.se

loungen på konferensanläggning sigtunahöjden

Sigtunahöjden som arbetsplats

15 minuter från Arlanda hittar du Sigtunahöjden, en attraktiv arbetsplats och en av Europas främsta hotell- och konferensanläggningar. Hit kommer konferensgäster från hela världen för utbildningar och möten tillsammans med privatgäster för avkopplande behandlingar, vackra miljöer och – såklart – härliga måltidsupplevelser. Vi har en tydlig internationell karaktär både i inredning, smaker och förhållningssätt. Vår verksamhet präglas av hög kompetens, kunnande och kvalitet där gästen och värdskapet sitter i första rummet. Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan. Förra hösten blev vi nominerade som topp tre, av 250 restaurangföretag i Årets arbetsplats på Restauranggalan.

I restaurangen finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum. Sigtunahöjden är ett svanenmärkt klimatneutralt företag, utvalt av Svenska Möten, tillhör IACC och Destination Sigtuna.