Boka

Karriär Frukostkock

personal från köket skrattar

Sigtunahöjden erbjuder dig som är driven och gillar bakning en möjlighet att arbeta i vårt framstående kök. Vi söker dig som gillar att utveckla och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng.

I Restaurang Skog serverar vi måltider med både inspiration och råvaror från den kringliggande naturen. Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller smaker och arbetar med stor andel närodlade och ekologiska produkter.

Med ett nyfiket och engagerat köksteam levererar vi på ett ödmjukt sätt en måltidsupplevelse på hög gastronomisk nivå. Vårt mål är att skapa upplevelser i en avslappnad och modern miljö där smaken och råvaran är i fokus.

Vem är du?

Vi söker:
- Dig som ska ansvara för Sigtunahöjdens omtyckta och generösa frukostbuffé. Frukostbuffén innehåller allt det som förväntas av ett hotell i toppklass.
- Dig som är en självgående kock med hög en ambitionsnivå som vill vara med att utveckla & utvecklas i ett kreativt team som alltid strävar framåt och uppåt.
- Dig som tycker om att göra det vackert och bryr dig om detaljer. Egna förslag och idéer uppskattas.
- Dig som vill ge våra gäster bästa tänkbara upplevelse och gärna det oväntade.
- Dig som har en stor vilja att lära och tycker att det är kul att hugga i.
- Dig som har ett intresse för bakning och vill ta vår brödbakning till nästa nivå.

Vi ser gärna att du har utbildning inom relevant område och tidigare erfarenhet från arbete i kök, men det finns även goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du är bosatt i Norrort eller i närheten av Sigtuna samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Ålder och ursprung spelar ingen roll så länge du, precis som vi, hela tiden strävar efter att utvecklas.

Vi som arbetar på Sigtunahöjden vill ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Många gäster återvänder till oss för att vi har ett personligt engagemang i våra gästers välbefinnande när de är hos oss. Du får jobba i en internationell miljö med gäster från världens alla hörn.

Anställningen är på 50% och tillsvidare. Det finns möjlighet till en utökad tjänstgöringsgrad för rätt person, om kunskap och erfarenhet finns för att baka ekologiskt bröd.

Välkommen med din ansökan via mail till Köksmästare Louise Hallquist: louise.hallquist@sigtunahojden.se

Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan.

kollegor personal klänningar

Sigtunahöjden som arbetsplats

15 minuter från Arlanda hittar du Sigtunahöjden, en attraktiv arbetsplats och en av Europas främsta hotell- och konferensanläggningar. Hit kommer konferensgäster från hela världen för utbildningar och möten tillsammans med privatgäster för avkopplande behandlingar, vackra miljöer och – såklart – härliga måltidsupplevelser. Vi har en tydlig internationell karaktär både i inredning, smaker och förhållningssätt. Vår verksamhet präglas av hög kompetens, kunnande och kvalitet där gästen och värdskapet sitter i första rummet. Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan. Förra hösten blev vi nominerade som topp tre, av 250 restaurangföretag i Årets arbetsplats på Restauranggalan.

I Restaurang Skog finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum. Sigtunahöjden är ett svanenmärkt klimatneutralt företag, utvalt av Svenska Möten, tillhör IACC och Destination Sigtuna.