Boka

Karriär Guest Service

Sigtunahöjden erbjuder engagerade människor som gillar service en möjlighet att arbeta i vår Guest service. Vi söker dig som gillar att arbeta med gästservice och upplevelser tillsammans med härligt gäng.

Vem är du?

Är du en person som vill välja själv när du jobbar?
Om du vill påverka dina arbetstider, arbeta mer eller mindre under olika perioder under året så finns chansen hos oss. Är du dessutom engagerad, bra på försäljning, sociala medier och att få våra gäster att känna sig som hemma, har vi arbete till dig!

Arbetet i guest service varierar och passar dig som vill ha full fart. Arbetet omfattar allt från merförsäljning till datasupport, planering av möten och att ge våra gäster full uppmärksamhet.
På Sigtunahöjden hjälps vi åt och är ett engagerat gäng som tycker om att stå på scen.
Du behöver kunna tala och skriva engelska och svenska. Om du har erfarenhet från att ha jobbat på hotell och/eller konferens tidigare är det såklart bra, men annars är vi nyfikna på dig som vill lära och utvecklas och kan ge dig utbildning på plats.

Tjänsten är en timanställning.
Skicka din ansökan till platschef Lena Andersson lena.andersson@sigtunahojden.se

hotell konferens reception i sigtuna
kick-off fest teambuildning sigtuna

Sigtunahöjden som arbetsplats

15 minuter från Arlanda hittar du Sigtunahöjden, en attraktiv arbetsplats och en av Europas främsta hotell- och konferensanläggningar. Hit kommer konferensgäster från hela världen för utbildningar och möten tillsammans med privatgäster för avkopplande behandlingar, vackra miljöer och – såklart – härliga måltidsupplevelser. Vi har en tydlig internationell karaktär både i inredning, smaker och förhållningssätt. Vår verksamhet präglas av hög kompetens, kunnande och kvalitet där gästen och värdskapet sitter i första rummet. Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan. Förra hösten blev vi nominerade som topp tre, av 250 restaurangföretag i Årets arbetsplats på Restauranggalan.

I restaurangen finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum. Sigtunahöjden är ett svanenmärkt klimatneutralt företag, utvalt av Svenska Möten, tillhör Safe hotels, IACC och Destination Sigtuna.