Boka

Karriär Kock

köksmästarna niclas jansson och louise hallquist som jobbar med hållbar mat på sigtunahöjden

Vill du arbeta på en inspirerande arbetsplats där din kreativitet värderas högt? Som kock hos oss får du chansen att utvecklas tillsammans med vårt köksteam. Välkommen med din ansökan!

Köket och Restaurangen

Sigtunahöjden erbjuder dig som är driven och gillar matlagning en möjlighet att arbeta i vårt framgångsrika kök. Vi söker dig som gillar att utveckla och vill utvecklas tillsammans med vårt härliga gäng i köket.

I Restaurang Skog serverar vi måltider med både inspiration och råvaror från den kringliggande naturen. Vi har en hög ambitionsnivå när det kommer till smaker och arbetar med stor andel närodlade, ekologiska och miljömärkta produkter.

Med ett nyfiket och engagerat köksteam levererar vi på ett ödmjukt sätt en måltidsupplevelse på hög gastronomisk nivå. Målet är att skapa upplevelser i en avslappnad och modern miljö där smaken och råvaran är i fokus.

Grön mat på sigtunahöjden
mat serverad, stekpanna på skärbräda

Vi söker

- Dig som är en självgående kock med en hög ambitionsnivå som vill vara med att utveckla & utvecklas i ett kreativt team som alltid strävar framåt.
- Dig som är van vid att ta eget ansvar både för daglig och framtida drift.
- Dig som tycker om att skapa vackra kreationer, bryr dig om detaljer och att servera en hållbar måltid.
- Dig som alltid vill ge våra gäster bästa tänkbara upplevelse.
- Dig som har en stor vilja att lära och tycker att det är kul att kavla upp ärmarna när det behövs.

Vi ser gärna att du har utbildning inom kök och tidigare erfarenhet från arbete i kök. Det finns även goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Körkort är ett krav och vi ser gärna att du är bosatt i Norrort eller i närheten av Sigtuna samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Ålder och ursprung spelar ingen roll så länge du, precis som vi, hela tiden strävar efter att utvecklas.

Anställningen är på 100% och tillsvidare.

Välkommen med din ansökan via mail till Köksmästare Niclas Jansson

Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan.

kick-off fest

Sigtunahöjden som arbetsplats

15 minuter från Arlanda hittar du Sigtunahöjden, en attraktiv arbetsplats och en av Europas främsta hotell- och konferensanläggningar. Hit kommer konferensgäster från hela världen för utbildningar och möten tillsammans med privatgäster för avkopplande behandlingar, vackra miljöer och – såklart – härliga måltidsupplevelser. Vi har en tydlig internationell karaktär både i inredning, smaker och förhållningssätt. Vår verksamhet präglas av hög kompetens, kunnande och kvalitet där gästen och värdskapet sitter i första rummet. Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan. Förra hösten blev vi nominerade som topp tre, av 250 restaurangföretag i Årets arbetsplats på Restauranggalan.

I Restaurang Skog finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum. Sigtunahöjden är ett svanenmärkt klimatneutralt företag, utvalt av Svenska Möten, tillhör IACC och Destination Sigtuna.