Boka

Karriär Restaurang & Bar

Sigtunahöjden erbjuder engagerade människor som gillar service en möjlighet att arbeta i vår restaurang & bar. Vi söker dig som gillar att arbeta med gästservice och upplevelser tillsammans med härligt gäng.

Vem är du?

Du vill ge gästen bästa tänkbara service. Du är engagerad och vill utvecklas i ditt arbete. Du triggas av merförsäljning, är glad och trevlig och tycker om ordning och reda. Om du är rätt person för oss, ger vi dig chansen till en karriär hos oss, oavsett erfarenhet eller inte. Du behöver kunna engelska, svenska och gärna ytterligare ett språk.

Vi erbjuder reglerade arbetstider, härliga kollegor och möjligheter till vidareutveckling.

Välkommen med din ansökan via mail till Restaurangchef Anders Nilsson: anders.nilsson@sigtunahojden.se

kick-off fest teambuildning sigtuna

Sigtunahöjden som arbetsplats

15 minuter från Arlanda hittar du Sigtunahöjden, en attraktiv arbetsplats och en av Europas främsta hotell- och konferensanläggningar. Hit kommer konferensgäster från hela världen för utbildningar och möten tillsammans med privatgäster för avkopplande behandlingar, vackra miljöer och – såklart – härliga måltidsupplevelser. Vi har en tydlig internationell karaktär både i inredning, smaker och förhållningssätt. Vår verksamhet präglas av hög kompetens, kunnande och kvalitet där gästen och värdskapet sitter i första rummet. Vi är ett 30-tal anställda i ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan. Förra hösten blev vi nominerade som topp tre, av 250 restaurangföretag i Årets arbetsplats på Restauranggalan.

I restaurangen finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum. Sigtunahöjden är ett svanenmärkt klimatneutralt företag, utvalt av Svenska Möten, tillhör Safe hotels, IACC och Destination Sigtuna.