Är du vår nya souschef?

Sigtunahöjden erbjuder dig som är driven och nyskapande i din matlagning en möjlighet att arbeta i vårt framgångsrika kök. Vi söker dig som gillar utveckling tillsammans med vårt unga och härliga köksteam. 

I Restaurang Skog serverar vi måltider med både inspiration och råvaror från den kringliggande naturen. Vi har en hög ambitionsnivå när det kommer till smaker och arbetar med stor andel närodlade, ekologiska och miljömärkta produkter. 

Med ett nyfiket och engagerat köksteam levererar vi på ett ödmjukt sätt en måltidsupplevelse på hög gastronomisk nivå. Målet är att skapa upplevelser i en avslappnad och modern miljö där smaken och råvaran är i fokus. 

Du ingår i ett team med 7 kollegor i kök och 6 kollegor matsalen. Mattias Andersson är Restaurangchef, Patrik Nilsson är Köksmästare, Sofie Lidén är souschef och nu söker vi dig som vill bli souschef för kall- eller varmköket.

Vi söker dig som… 

 • Är självgående med hög ambition, gillar att påverka och utveckla i ett kreativt team som alltid strävar framåt.
 • Har tidigare erfarenhet från hotell och/eller a la carte restaurang med höga ambitioner.
 • Är innovativ och smaksäker.
 • Tycker om att servera hållbara måltider och bryr dig om detaljer.
 • Är positiv och gillar lagarbete.
 • Alltid vill ge våra gäster bästa tänkbara upplevelse och därför förstår att god service, att ta för sig och att tala med våra gäster är en viktig del i detta.

Hos oss finns alltid goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Körkort förenklar för dig. Att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Ålder och ursprung spelar ingen roll så länge du, precis som vi, hela tiden strävar efter att utvecklas.

Om du värderar mångfald och hållbarhet i alla led och vill få chansen att arbeta på en uppskattad arbetsplats ska du inte tveka att söka tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetet utförs alla dagar i veckan, helg och kvällsarbete. Vi har ob ersättning som motsvarar Handels, kontakta oss gärna om du vill veta mer om detta.

Souschef Sofie och köksmästare Patrik från Restaurang Skog

Sigtunahöjden som arbetsplats

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass som älskar utveckling och hållbarhet. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans med våra kunder, att lära ut och lära av varandra samt skapa dagens wow! Vi är ett starkt och sammansvetsat team, vilket bidrar till en familjär känsla både bland anställda och gäster emellan.

I Restaurang Skog finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum.

Förmåner:

 • Väldigt förmånliga priser när du bor över och/eller äter med nära och kära hos oss.
 • Rabatt på övernattning och måltider på andra anläggningar som är anslutna till Svenska Möten och IACC.
 • Utbildning där du saknar kompetens, eller vill bygga på den, t ex via nätverk, utbildningar eller studiebesök.
 • Lön, pension och försäkringar enligt kollektivavtal. Vi har OB-ersättning som motsvarar Handels, kontakta oss gärna om du vill veta mer om detta.
 • Friskvårdsbidrag och massage.
 • Skobidrag och snygga såväl som bekväma arbetskläder.

Vi söker även en kock, läs mer här.

Sök redan i dag!

Märk din ansökan i rubrikraden med ”Souschef” och mejla till Restaurang Skogs köksmästare Patrik Nilsson, patrik.nilsson@sigtunahojden.se.

Rekrytering sker löpande och vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.