Bli en del av vårt team!

Som kock på Sigtunahöjden och Restaurang Skog

I Restaurang Skog serveras måltider med både inspiration och råvaror från den kringliggande naturen. Med en hög ambitionsnivå när det kommer till smaker arbetar vi med stor andel närodlade, ekologiska och miljömärkta produkter.

Vår nyfikna och engagerade köksteamet levererar på ett ödmjukt sätt en måltidsupplevelse på hög gastronomisk nivå i form av tvårätters luncher och trerätters middagar. Målet är att skapa upplevelser i en avslappnad och modern miljö där smaken och råvaran är i fokus.

Vi söker dig som…

 • Är självgående och initiativtagande med höga ambitioner samt van vid att ta eget ansvar.
 • Gillar lagarbete i ett kreativt team om totalt 8 personer i köket som alltid strävar framåt.
 • Tycker om att servera hållbara måltider och bryr sig om detaljer.
 • Alltid vill ge dina gäster bästa tänkbara upplevelse.
 • Har en stor vilja att lära dig mer och tycker att det är kul att kavla upp ärmarna när det behövs.
Sigtunahöjdens Restaurang Skogs köksteam

Tjänsten som kock är på heltid med arbetstider som varierar och är förlagda till framför allt vardagar, men helgjobb ca 15 gånger per år. Sigtunahöjden håller stängt nästan alla röda dagar samt på sommaren under vecka 28-31. Vi erbjuder även en generös OB, för att skapa en bekväm arbetsplats för dig.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet från arbete i kök. Är du i början av din karriär finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Körkort och egen bil är en fördel samt att ha goda kunskaper i svenska då det är det gemensamma språket i köket. Du får gärna kunna engelska då vi har en del internationella gäster.

Märk din ansökan i rubrikraden med ”kockpersonal” och skicka omgående ansökan till köksmästaren Patrik Nilsson, mejl: patrik.nilsson@sigtunahojden.se

Varför ska du välja Sigtunahöjden?

 • Sigtunahöjden erbjuder en mycket fördelaktig ob-ersättning. 70% OB på vardagar efter kl. 20:00 och hela dagen på lördagar, söndagar är det 100% OB.
 • Väldigt förmånliga priser när du övernattar och/eller äter med nära och kära på Sigtunahöjden.
 • Rabatt på övernattning och måltider på andra anläggningar som är anslutna till Svenska Möten och IACC.
 • Pension och försäkringar enligt kollektivavtal.
 • Den godaste personalmaten samt friskvårdsbidrag.
 • Utbildning efter behov och teambyggande resor.
Fest i Sigtuna
Sigtunahöjdens personal

Sigtunahöjden som arbetsplats

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass som älskar utveckling och hållbarhet. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans med våra kunder, att lära ut och lära av varandra samt skapa dagens wow!

Vi finns i Sigtuna, Sveriges första stad, där vi sedan mer än 1000 år sen prioriterat möten mellan människor. Vår prisade restaurang Skog serverar måltider tillagade med äkta kärlek och med stor inspiration från den omkringliggande naturen, där vi också hämtar råvaror till de olika måltiderna.

I Restaurang Skog finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum.

Vi är nu drygt 20-tal anställda i teamet på Sigtunahöjden och ser fram emot att anställa fler kollegor under året.