Bli en del av vårt team!

Vi söker en engagerad medarbetare till guest-service/restaurang som vill vara med och leverera ett värdskap utöver förväntan och skapa dagens Wow! Du är engagerad, bra på försäljning, teknisk kunnig och får våra gäster att känna sig trygga med ett proffsigt och hjälpsamt bemötande.

Vi söker både heltids- och timanställd: heltidsanställning på gästservice och timmanställning på vår Restaurang Skog. Arbetet i receptionen kombineras ibland med att stärka upp i restaurangen på kvällarna. Tjänsten är flexibel och varierande och passar dig som vill ha full fart. Dina främsta arbetsuppgifter går ut på att administrera privatbokningar och vara en pålitlig värd till våra gäster – här är det extra viktigt att vara lyhörd, kunnig och flexibel då vi arbetar på en öppen miljö, intill våra gäster.

Tjänsten omfattar allt från merförsäljning till datasupport. Du får även presentera inför mindre och större grupper. Det är meriterande om du älskar hållbarhet, lärande och tycker om att stå på scen!

Vi söker dig som:

 • Är serviceinriktad, trevlig och engagerad
 • Trivs i att arbeta i en snabb, dynamisk miljö med många bollar i luften
 • Kan svenska och engelska i tal och skrift
 • Ser fram emot att utvecklas i en spännande roll inom besöksnäringsnäringen som banar vägen för en karriär med hela världen som arbetsplats

B-körkort är meriterande men inget krav. Ålder, kön eller erfarenhet spelar ingen roll men du får gärna ha jobbat med liknande innan. Det viktigaste är att brinna för service och jobba med människor!

Märk din ansökan i rubrikraden med ”Guest Service” och maila till Veronica Fahlström till: veronica.fahlstrom@sigtunahojden.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fest i Sigtuna
Sigtunahöjdens personal

Sigtunahöjden som arbetsplats

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass som älskar utveckling och hållbarhet. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans, att lära ut och att lära av varandra samt skapa dagens wow! 

Vi finns i Sigtuna, värdkommunen för Arlanda flygplats, där över en miljon människor övernattar varje år. Vår prisade Restaurang Skog serverar måltider tillagade med äkta kärlek och med stor inspiration från den omkringliggande naturen, där vi också hämtar råvaror till de olika måltiderna. Här välkomnar vi konferens- och hotellgäster, privatgäster samt spagäster- alla ska få samma härliga bemötande!

Några fördelar hos oss:

 • Goda arbetsvillkor och förmåner
 • Vackra lokaler mitt i en frodig, naturnära miljö
 • Relevant utbildning och coaching: alla förutsättningar för att bidra, utvecklas och leverera service utöver förväntan

Förmåner:

 • Väldigt förmånliga priser när du bor över och/eller äter med nära och kära hos oss
 • Rabatt på övernattning och måltider på andra anläggningar som är anslutna till Svenska Möten och IACC
 • Lön, pension och försäkringar enligt kollektivavtal
 • Mycket fördelaktig ob-ersättning
 • Friskvårdsbidrag samt massage från vår relaxavdelning
 • Skobidrag och arbetskläder

Vi är nu drygt 20-tal anställda i teamet på Sigtunahöjden och ser fram emot att anställa fler kollegor under året.

Vi brinner för hållbarhet. Sigtunahöjden är en privatägd mötesanläggning som ligger i Sigtuna, Sveriges första stad. Läget mellan Stockholm och Uppsala, endast 15 min från Arlanda har gjort Sigtuna till besöksnäringens hetaste mötesplats. Sigtunahöjden är ett svanenmärkt klimatneutralt företag, utvalt av Svenska Möten, tillhör Safe hotels, IACC och Destination Sigtuna.