Är du vår nästa stjärna?

Var med och skapa en fantastisk gästupplevelse! Vi söker engagerade, positiva och serviceinriktade medarbetare till Restaurang Skog. Här får du en bra stabil lön och goda arbetsförmåner.

Om rollen 

Du har kanske precis slutat skolan och vill samla erfarenhet innan nästa äventyr, termin eller resa – eller så har du erfarenhet av att jobba i en internationell hotellmiljö och vill byta karriär mot en lugnare miljö i fina Sigtuna? Välkommen med din ansökan!  

Vi söker dig som: 

 • Är serviceinriktad och engagerad
 • Gillar att jobba i ett höjdarteam med 10 kollegor i kök- och matsal
 • Kan svenska och engelska i tal och skrift
 • Ser fram emot att utvecklas i en spännande roll inom besöksnäringsbranschen som kan bana vägen för en karriär med hela världen som arbetsplats

Ålder, kön eller erfarenhet spelar ingen roll men du får gärna ha jobbat med liknande innan. B körkort är en fördel. Det viktigaste är att brinna för service och jobba med människor! Du är målinriktad, ordningsam och har en vilja att lära dig mer.  

Du leds av en hovmästare under arbetspassen tillsammans med ansvarig restaurangchef. Hos oss får du möjlighet till timanställning, tidsbegränsad eller tillsvidareanställning.  

Arbetet utförs alla dagar i veckan, helg och kvällsarbete. Sigtunahöjden erbjuder en mycket fördelaktig ob-ersättning. 70% OB på vardagar efter kl:20 och hela dagen på lördagar, medan söndagar är det 100% OB. Vi rekryterar löpande och anställningen tillsätter personal snarast. Möjligheten finns för timanställning, tidsbegränsad samt tillsvidareanställning.

Märk din ansökan i rubrikraden med ”Servispersonal” och maila till Restaurangchefen Mattias Andersson: mattias.andersson@sigtunahojden.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Fest i Sigtuna
Sigtunahöjdens personal

Sigtunahöjden som arbetsplats

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass som älskar utveckling och hållbarhet. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans med våra kunder, att lära ut och lära av varandra samt skapa dagens wow!

Vi finns i Sigtuna, Sveriges första stad, där vi sedan mer än 1000 år sen prioriterat möten mellan människor. Vår prisade restaurang Skog serverar måltider tillagade med äkta kärlek och med stor inspiration från den omkringliggande naturen, där vi också hämtar råvaror till de olika måltiderna.

I Restaurang Skog finns det plats för ca 160 personer och det är här alla måltider serveras. På anläggningen finns 98 hotellrum och 20 flexibla mötesrum.

Några fördelar hos oss: 

 • Goda arbetsvillkor och förmåner
 • Vackra lokaler mitt i en frodig, naturnära miljö
 • Relevant utbildning och coaching om du saknar kompetens i form av nätverk, utbildningar eller studiebesök. Hos oss får du alla förutsättningar för att bidra, utvecklas och leverera service utöver förväntan

Förmåner:

 • Väldigt förmånliga priser när du bor över och/eller äter med nära och kära hos oss.
 • Rabatt på övernattning och måltider på andra anläggningar som är anslutna till Svenska Möten och IACC.
 • Lön, pension och försäkringar enligt kollektivavtal.
 • Mycket fördelaktig ob-ersättning
 • Friskvårdsbidrag samt massage från vår relaxavdelning.
 • Skobidrag och arbetskläder.