Boka

Alla hjärtans dag-middag

Middag Restaurang Skog mollegor

Välkommen att fira alla hjärtans dag i Restaurang Skog den 13 februari. Våra kockar bjuder in till en spännande gourmetmiddag med fem rätter.

Pris: 695 kr/person
Vinpaket 3 glas 410kr
6 glas 660kr
Sigtunahöjden och Restaurang Skog håller avstånd i våra utrymmen och följer FHM:s samtliga riktlinjer. Detta innebär även att middagen avslutas 20.00. Önskar ni sitta i avskilda lokaler? Kontakta oss på info@sigtunahojden.se så bokar vi in er.

En middagsupplevelse utöver det vanliga

Restaurang Skog välkomnar er till en välkomponerad femrättersmeny. Ni startar kvällen med ett härligt häng i loungen där ni kan beställa en god fördrink, för att sedan slå er ner till bords för att avnjuta dagens första rätt; kökets amuse.

Våra skickliga kockar presenterar och berättar mer om kvällens rätter. Välj ett passande vin och slå er ned i lugn och ro och avnjut av bland annat torsk och kalvtartar. Måltiden avslutas med en varm struva med ost samtidigt som kallköket förbereder pricken över i:t, en dessert med smaker av citrus och vanilj.

sommelier mat och dryck på konferens
Dryck restaurang skog aw

Kvällens meny

• Kökets amuse

• Rotselleri. Brynt smör. Hasselnöt. Svensk soja. Äggula

• Torsk. Fläsksida. Kål. Svamp

• Struva. Päron. Lagrad ost

• Citrus. Mandel. Vanilj

Förläng er vistelse till en avkopplande weekend

Kommer ni lång väg och vill sova kvar, eller vill ni bara ha en avkopplande helg tillsammans? Boka till vårt Alla hjärtans dag-paket med middag, spa, övernattning och frukostbuffé här.

hotellrum dubbelrum säng