Boka

Lunchbuffé i Sigtuna

middagsbuffé

Överraska vänner och kollegor med en välkomponerad meny som gör alla pigga och glada. Vid er ankomst erbjuds ett härligt salladsbord, vegetarisk soppa samt huvudrätt, ostbricka, hembakat bröd och kaffe. Den milsvida utsikten ingår i priset.

Bokat och betalt online på vår hemsida: 200 kr/person, barn upp till 12 år 100 kr.
Betalning på plats: 225 kr/person, barn upp till 12 år 110 kr.
Vegetariskt alternativ bokas separat.

Menyer

Veckomenyer

Vecka 7

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 8

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 9

Måndag

Lunch

Falafel med vitlöks- och myntayoghurt, tomatsås, tortilla och lime

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Rimmad sej med lättrökta betor, citron-och gräslökssås och kokt potatis

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Tunt skivad ko från Järinge gård med soja, sesamfrö, lime och äggnudlar

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Kyckling med dragon, citron, bönor och svamprisotto

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Bakad fläskkarré med rostade tomater, chilibearnaise och rostad potatis

Middag

-

Vecka 10

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 11

Måndag

Lunch

Falafel med vitlöks- och myntayoghurt, tomatsås, tortilla och lime

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Rimmad sej med lättrökta betor, citron-och gräslökssås och kokt potatis

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Tunt skivad ko från Järinge gård med soja, sesamfrö, lime och äggnudlar

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Kyckling med dragon, citron, bönor och svamprisotto

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Bakad fläskkarré med rostade tomater, chilibearnaise och rostad potatis

Middag

-

Stående menyer

Barmeny

Restaurang Skogs burgare

189 kr

Gjord på ekologisk högrev från Järinge Gård. Serveras med bacon och pommes frites.

Fish & chips

179 kr

Tempurafriterad torsk med pommes frites, remoulad och citron.

Kvällens vegetariska

169 kr

Vi varierar våran vegetariska rätt, prata gärna med vår serveringspersonal om vad vi serverar idag.

Chèvresallad

169 kr

Gratinerad getost, bladsallad, honung, valnötter och balsamicovinigrette.

Dagens soppa

125 kr

Serveras med bröd, smör och utvalda tillbehör.

Utvalda charkuterier

155 kr

3 sorter, serveras med inlagda grönsaker.

Utvalda ostar

155 kr

3 sorter, serveras med marmelad och GI-knäcke.

Kombinerade ostar och charkuterier

175 kr

3 sorters ostar och 3 sorters charkuterier serveras med inlagda grönsaker, marmelad och GI-knäcke.

Chokladfondant

125 kr

Serveras med kvällens sorbet.

Barmenyn serveras kl 11-22.