Boka

Lunchbuffé i Sigtuna

middagsbuffé

Överraska vänner och kollegor med en välkomponerad meny som gör alla pigga och glada. Vid er ankomst erbjuds ett härligt salladsbord, vegetarisk soppa samt huvudrätt, ostbricka, hembakat bröd och kaffe. Den milsvida utsikten ingår i priset.

Bokat och betalt online på vår hemsida: 200 kr/person, barn upp till 12 år 100 kr.
Betalning på plats: 225 kr/person, barn upp till 12 år 110 kr.
Vegetariskt alternativ bokas separat.

Menyer

Veckomenyer

Vecka 50

Måndag

Lunch

Bibimbap med sockerärtor, mungroddar, rödkål, morot, chili/limegurka, shitake och stekt ägg.

Middag

Blomkål med tryffel, soja och wrångebäcksost
Lättrökt vilt med enbär, rotselleri och chorizo
Våra utvalda ostar

Tisdag

Lunch

Asiatisk fiskbiff vänd i sesamfrö/panko med sötsur sås, stekta nudlar, sesamemulsion, broccoli och minimajs.

Middag

Pilgrimsmussla med gurka, ättika och röda vinbär
Ekologisk Lamm från Järinge gård med betor, blåbär och vitlök
Nypon med pecanöt, ancho och kola

Onsdag

Lunch

Stifado på nöt från Järinge gård med rostad potatis, creme fraiche och bakade tomater.

Middag

-

Torsdag

Lunch

-

Middag

-

Fredag

Lunch

-

Middag

-

Vecka 51

Måndag

Lunch

Marockansk gryta med sötpotatis, pumpa, kikärtor, tomat och rotselleri

Middag

Blomkål med tryffel, soja och wrångebäcksost
Lättrökt vilt med enbär, rotselleri och chorizo
Våra utvalda ostar

Tisdag

Lunch

Torsk med ägg, räkor, dill, pepparrot, vitvinsås och dillkokt potatis

Middag

Pilgrimsmussla med gurka, ättika och röda vinbär
Ekologisk Lamm från Järinge gård med betor, blåbär och vitlök
Nypon med pecanöt, ancho och kola

Onsdag

Lunch

Stek (kokt i öl) med svarta vinbär, gräddsås, stekt potatis, saltad gurka, inkokta morötter

Middag

Rökt ekologisk kalvkorv med senap, potatis och rödbeta
Röding med jordärtskocka, bok choy och forellrom
Äpple med rökt smör, honung och bipollen

Torsdag

Lunch

Kalkonbröst med bakade äpplen, rotfruktsstomp, smörad kycklingbuljong, krispiga rotfrukter

Middag

Torsk med ponzu, svamp och shiso
Ekologisk Nöt från Järinge Gård med tryffel, parmesan och sparrisbroccoli
Hjortron med hasselnöt, mjölkchoklad och chili

Fredag

Lunch

Egenstoppad lammkorv med syrad rödbeta, kål, stark senap och stuvad potatis

Middag

-

Vecka 2

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 3

Måndag

Lunch

Falafel med vitlöks- och myntayoghurt, tomatsås, tortilla och lime

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Rimmad sej med lättrökta betor, citron-och gräslökssås och kokt potatis

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Tunt skivad ko från Järinge gård med soja, sesamfrö, lime och äggnudlar

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Kyckling med dragon, citron, bönor och svamprisotto

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Bakad fläskkarré med rostade tomater, chilibearnaise och rostad potatis

Middag

-

Vecka 4

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Stående menyer

Barmeny

Sigtunahöjdens burgare

189 kr

Gjorde på ekologisk högrev från Järinge Gård. Serveras med bacon och pommes frites.

Fish & chips

179 kr

Tempurafriterad torsk med pommes frites, remoulad och citron.

Chèvresallad

169 kr

Gratinerad getost, bladsallad, honung, valnötter och balsamicovinegrette.

Dagens soppa

125 kr

Serveras med bröd, smör och utvalda tillbehör

Utvalda charkuterier

155 kr

3 sorter, serveras med inlagda grönsaker.

Utvalda ostar

155 kr

3 sorter, serveras med marmelad och GI-knäcke.

Kombinerade ostar och charkuterier

175 kr

3 sorters ostar och 3 sorters charkuterier serveras med inlagda grönsaker, marmelad och GI-knäcke.

Chokladfondant

125 kr

Serveras med kvällens sorbet.

Barmenyn serveras kl 11-22.