Boka

Middag i Sigtuna

middag på verandan Restaurang Skog

Unna dig en god middag med nordiska råvaror med en internationell touch.

Pris trerätters middag: 645 kr

Middag på Sigtunahöjden

Affärsmiddag eller spontan middag? Oavsett om du är konferensgäst eller inte har vi alltid plats för några till! Boka bord för dig och ditt sällskap där måltiderna lagas med omsorg i vårt öppna kök, där du ser hur allt förbereds.

Varje vardagkväll serveras en meny med två till fyra rätter. Menyn innehåller det bästa säsongen har att erbjuda och är en härlig uppvisning i matkonst. Om en hel meny är för mycket finns det även en trevlig barmeny.

Sigtunahöjdens restaurang har en vackert designad miljö med milsvid utsikt över Mälaren och det uppländska landskapet.

mingel med vin i baren

Menyer

Veckomenyer

Vecka 7

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 8

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 9

Måndag

Lunch

Falafel med vitlöks- och myntayoghurt, tomatsås, tortilla och lime

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Rimmad sej med lättrökta betor, citron-och gräslökssås och kokt potatis

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Tunt skivad ko från Järinge gård med soja, sesamfrö, lime och äggnudlar

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Kyckling med dragon, citron, bönor och svamprisotto

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Bakad fläskkarré med rostade tomater, chilibearnaise och rostad potatis

Middag

-

Vecka 10

Måndag

Lunch

Kåldolme med lingon och gräddsås

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Fisk- och skaldjursgryta med kokos, citrongräs, röd curry, och lime

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Kryddig färslimpa på ko från Järinge Gård med libanesisk couscous, mojo rojo och yoghurt

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Coq au vin med svamp, lök, fläsksida och potatispuré

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Schnitzel med gröna ärtor, kapris/ansjovissmör, rödvinssås, stekt potatis och citron

Middag

-

Vecka 11

Måndag

Lunch

Falafel med vitlöks- och myntayoghurt, tomatsås, tortilla och lime

Middag

Havskräfta, gran, svartvitlök och brioche
Ko/Kalv, jordärtskocka, rödkål och blåbär
Utvalda ostar med tillbehör

Tisdag

Lunch

Rimmad sej med lättrökta betor, citron-och gräslökssås och kokt potatis

Middag

Lax, apelsin, svartrot, röd endive
Anka, rödbeta, blodapelsin, mangold
Blodapelsin, vit choklad och enbär

Onsdag

Lunch

Tunt skivad ko från Järinge gård med soja, sesamfrö, lime och äggnudlar

Middag

Isbergssallad, fläsksida, hasselnöt, havtorn och soja
Röding, grönkål, fänkål och skaldjurssås
Ananas, kokos och munk

Torsdag

Lunch

Kyckling med dragon, citron, bönor och svamprisotto

Middag

Kroppkaka, tryffel, äpple och kålrot
Vilt (älg/hjort), rotselleri, lingon
Rökt kola, körsbär, macadamianötter

Fredag

Lunch

Bakad fläskkarré med rostade tomater, chilibearnaise och rostad potatis

Middag

-

Stående menyer

Barmeny

Restaurang Skogs burgare

189 kr

Gjord på ekologisk högrev från Järinge Gård. Serveras med bacon och pommes frites.

Fish & chips

179 kr

Tempurafriterad torsk med pommes frites, remoulad och citron.

Kvällens vegetariska

169 kr

Vi varierar våran vegetariska rätt, prata gärna med vår serveringspersonal om vad vi serverar idag.

Chèvresallad

169 kr

Gratinerad getost, bladsallad, honung, valnötter och balsamicovinigrette.

Dagens soppa

125 kr

Serveras med bröd, smör och utvalda tillbehör.

Utvalda charkuterier

155 kr

3 sorter, serveras med inlagda grönsaker.

Utvalda ostar

155 kr

3 sorter, serveras med marmelad och GI-knäcke.

Kombinerade ostar och charkuterier

175 kr

3 sorters ostar och 3 sorters charkuterier serveras med inlagda grönsaker, marmelad och GI-knäcke.

Chokladfondant

125 kr

Serveras med kvällens sorbet.

Barmenyn serveras kl 11-22.