Boka

Femrätters valborgsmiddag i Restaurang Skog

Restaurang Skog råvaror

Välkommen att fira in våren på valborgsmässoafton i Restaurang Skog. Fredagen den 30 april bjuder våra skickliga kockar in till en spännande gourmetmiddag med fem rätter.

Pris: 695kr
Erbjudandet gäller enbart fredagen 30/4.
Sigtunahöjden och Restaurang Skog håller avstånd i samtliga utrymmen och följer FHM:s riktlinjer. Önskar ni sitta i avskilda lokaler? Kontakta oss på info@sigtunahojden.se så bokar vi in er.

En välkomponerad middagsmeny

Restaurang Skog välkomnar er till en välkomponerad femrättersmeny fredagen den 30 april. Ni startar kvällen med härligt häng i loungen där ni kan beställa en god fördrink. Senare är det dags att slå er ner till bords för att avnjuta dagens första rätt: brioche med smak av bland annat tryffel.

Välj ett passande vin och lyssna till våra skickliga kockar som berättar mer om kvällens rätter. Under kvällen avnjuter ni klassiska rätter med en tvist, som gös med färskpotatis och rökt grädde eller kalv med bland annat hasselnötter och grillad hollandaise. Måltiden avrundas med en ljuvlig friterad Comté. Under tiden förbereder kallköket pricken över i:t, en dessert med smultron, vit choklad och grillad citron.

sommelier mat och dryck på konferens
https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2019/12/DSC9347.jpg
https://sigtunahojden.se/wp-content/uploads/2020/09/sigtunahojden_200907_6085-scaled.jpg

Kvällens meny

• Brioche. Vikentomat. Silverlök. Tryffel

• Björkgravad kalv. Hasselnöt. Gurka. Soja. Grillad hollandaise

• Gös. Forellrom. Färsk potatis. Rökt grädde. Gräslök

• Friterad Comté. Rabarber

• Smultron. Vit choklad. Grillad citron

Önskas någonting att snacksa på till fördrinken i loungen? Vi rekommenderar vår hemgjorda Chips & Dipp! (65kr/två personer).

Förläng er vistelse till en avkopplande weekend

Kommer ni lång väg och vill sova kvar, eller vill ni bara ha en avkopplande helg tillsammans? Boka till vårt weekend-paket med middag, spa, övernattning och frukostbuffé här.

hotellrum dubbelrum säng