Boka

Covid-19 – säkerhet på Sigtunahöjden

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare är Sigtunahöjdens högsta prioritet. Med den här informationen vill vi fortsätta se till att du ska känna dig trygg hos oss, oavsett om du besöker hotellet, restaurangen eller kommer till oss som mötesgäst.

Safehotels-CovidClean-Certificate-stamp

CovidClean certifiering

Sigtunahöjden vill vara en trygg plats för gäster och medarbetare, ett arbete som har prioriterats och utvecklats under hela 2020 fram till idag. Därför har vi tagit hjälp av den oberoende parten, SafeHotels Alliance, som har kontrollerat och reviderat våra rutiner och åtgärder.

Sigtunahöjden är godkända enligt samtliga kriterier och därav CovidClean certifierade. Läs mer i ett pressmeddelande här.

Frågor & svar

Frågor & svar

Covid – säkerhet på Sigtunahöjden

Har ni öppet?

Ja, och du är varmt välkommen! Vi har nu öppet som vanligt och vi jobbar fortfarande stenhårt på att du som gäst ska känna dig trygg.

Hur gör ni med avstånd, hygien och städning?

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare är Sigtunahöjdens högsta prioritet. Vill vi se till att du ska känna dig trygg hos oss, oavsett om du besöker hotellet, restaurangen eller kommer till oss som mötesgäst.

Sigtunahöjdens allmänna utrymmen är stora och ”luftiga”, någonting vi är just nu är extra tacksamma för. Vi har en väl fungerande ventilation och är alltid väldigt noga med våra medarbetares hälsa. Vi har tydliga rutiner om att inte komma till jobbet vid minsta tecken på sjukdom.

Jag vill hellre ta med mig mat från er, har ni take away?

Det har vi, Restaurang Skog erbjuder take away på sina husmansinspirerade luncher. Till middag går det fint att ta med någonting från barmenyn.

Har ni några andra råd till mig som gäst?

Vi har alla ett ansvar att hjälpas åt i kampen mot smittspridningen och därför uppmanar vi er att följa myndigheternas råd för att minska smittspridningen.

• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Använd handsprit som komplement.
• Undvik att röra ögon, näsa och mun
• Undvik att hälsa genom att ta i hand
• Undvik större folksamlingar
• Stanna hemma om du är sjuk
• Hosta och nys alltid i armvecket eller i en pappersnäsduk

Var även noga med att uppge att du besökt oss vid ev. smittspårningom om du blivit sjuk i anslutning till din vistelse, för allas säkerhet.

Tillsammans kan vi se till att behålla en säker miljö som vi alla kan fortsätta njuta av!

Jag har blivit sjuk eller fått förhinder och vill boka av eller om! Hur gör jag då?

Vi löser din om- eller avbokning, såklart. Du kan kostnadsfritt boka av eller om 24 timmar fram tills ankomst om du har bokat enskilda hotell eller spapaket. 72 timmar innan är det som gäller för fri av- eller ombokning vid våra evenemang, som till exempel A Taste Of Christmas.

Vår personal jobbar hårt för att svara i telefon och mail, och svarar så snart de bara kan. Observera att om du har bokat via en extern bokningskanal och inte direkt via oss, så kan det vara andra ombokningsregler som gäller.