Hotell

Sigtunahöjden är hotellet i Sigtuna med en bit av New York, London och Whistler. Och Stockholm såklart. Allt är inspirerat av den stora världen, men utifrån ett lokalt och hållbart perspektiv. Närheten till Arlanda ger oss en internationell arena för både nöje, arbete och avslappning.


  • Boka hotellrum

Kontakta oss
 

Våra hotellrum

  • Enkelrum

    9 av 98 hotellrum är enkelrum med bäddar på 90 cm vardera. Rummen ligger i etage med utsikt över den omgivande naturen. Rummen är olika inredda med variation från olika länder. De ligger utefter olika esplanader som är döpta efter våra favoritgator i Holland, Vancouver och Italien som Damrak, Robson st eller Via Manzoni. Var vill du bo?

  • Grand Lit

    33 av 98 hotellrum är Grand Lit-rum med 140 cm säng. Rummen ligger i etage med utsikt över den omgivande naturen. Rummen är olika inredda med variation från olika länder. De ligger utefter olika esplanader som är döpta efter våra favoritgator i Holland, Vancouver och Italien som Damrak, Robson st eller Via Manzoni. Var vill du bo?

  • Dubbelrum

    54 av 98 hotellrum är dubbelrum. I dessa rum sover ni i två bäddar på 90 cm. Rummen ligger i etage med utsikt över den omgivande naturen. Rummen är olika inredda med variation från olika länder. De ligger utefter olika esplanader som är döpta efter våra favoritgator i Holland, Vancouver och Italien som Damrak, Robson st eller Via Manzoni. Var vill du bo?

Stories

Sigtunahöjden är ett hotell med stora mål och passioner. Låt dig dras med av vår kärlek till Sigtuna och vår önskan om en ekologiskt hållbar värld.