Boka

Aktiviteter

cykeltur på strandpromenaden i sigtuna

Vår erfarenhet är att frisk luft, en annorlunda utmaning eller en fysisk aktivitet alltid tillför positiv energi till en grupp. Några av våra populära aktiviteter är: skogsbad, privat jacuzzi, padel och mountainbike på nya fina banor i Sigtuna.

Boka aktivitet i samband med er konferens

Konferens

Vi återkopplar till dig via mail eller telefon när vi tagit emot bokningsförfrågan.
  • Era kontaktuppgifter

  • Konferensdetaljer

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
    Om du fyller i ett alternativt datum ökar möjligheten för att vi ska kunna få välkomna er till oss.
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Fyll i aktiviteter och extra uppgifter (ej obligatoriskt):

  • Informationen du skickar med i formuläret sparas i våra system enligt vår Privacy Policy. Du registreras i och med detta för våra mailutskick. För att gå vidare måste du godkänna detta. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter, läs vår Privacy Policy här.

Aktiviteter tillför ny energi

På Sigtunahöjden erbjuder vi aktiviteter både inomhus och utomhus året runt. När sinnena får nya intryck kan vi lättare tänka nya tankar och bygga kreativa associationer. Underskatta därför inte lekens betydelse för gruppens möjlighet att slappna av och dra på mungiporna. Låt det övergripande syftet med mötet ta plats i era aktiviteter, oavsett om ni ger er ut på en löprunda tillsammans eller löser kluriga uppgifter.

Prova exempelvis doft- och smakpromenad, att vara bartender för en kväll eller varför inte tillsammans med våra kockar skapa kanapéer. Ni kommer garanterat att imponera under nästa middagsbjudning.

På  Sigtunahöjden Spa  njuter du av en avkopplande miljö i vår relaxavdelning, bastu och våra utomhusjacuzzis.

Vi har även samarbetspartners för att genomföra liknande aktiviteter som dessa. Aktivitetsbolaget Puls tar till exempel med er på kajakturer eller teambuildande utmaningar. Nästan bara fantasin sätter gränserna för vad ni kan göra under ert möte hos oss!

pausa och ha trevligt