p

Skogens guld

Välkommen till en oförglömlig hösthelg på Sigtunahöjden! Den 18–19 oktober bjuder vi in dig och dina nära till att uppleva höstens magi i en av Sveriges mest idylliska miljöer.
Pris från 995 kr/person.
Boka Skogen guld Läs mer här

Julbord

När vintermörkret sänker sig över Sigtuna tänds ljusen på Sigtunahöjden. Vi bjuder in till ett klassiskt svenskt julbord där tradition och omtanke möts i en varm och stämningsfull miljö. Vår mat lagas från grunden av kockar med passion för det svenska köket – alltid med råvaror från svenska gårdar, skogen och noggrant utvalda lokala leverantörer. Upplev magin av julen med vår exklusiva julbordsweekend, där ni får en oförglömlig helg fylld av god mat, avkoppling och julstämning.   Pris från 645kr/person
Läs mer och boka

Frukost

Starta dagen på bästa sätt hos Restaurang Skog, där vi bjuder på en generös och hållbar frukostbuffé varje vardag. Här njuter du av en smakrik upplevelse med närproducerade och ekologiska råvaror i fokus – allt ackompanjerat av en fantastisk utsikt över naturens skönhet. Låt oss göra din morgon lite extra speciell – varmt välkommen!
Pris: 195 kr/person.
Table reservation

Lunch

Upplev en härlig lunch med smakrik mat och en oslagbar utsikt över Mälaren! Måndag till fredag, mellan kl. 12.00 och 13.30, serverar vi vår generösa lunchbuffé – en måltid som bjuder på något för alla smaker. På buffén hittar du: Värmande soppa Fräscha sallader En läcker varmrätt Nybakat bröd med ost och kex Avsluta med en kopp kaffe Välkommen att njuta av god mat i en miljö som inspirerar!
Pris: från 245 kr/person. Barnpris upp till 12 år: 110 kr/person
Läs mer och boka
Köksmästare Patrik serverar middag till gäster

Dinner

Ta med dina nära och kära på en middagsupplevelse utöver det vanliga! 🌟 Hos Restaurang Skog bjuder vi in till en trerätters middag, fylld av säsongens bästa smaker och omsorgsfullt tillagad med hållbarhet i fokus. Måndag till torsdag står vi redo att ge er en kväll att minnas – varmt välkomna!
Läs mer och boka
Work at us?
Vill du arbeta på en inspirerande arbetsplats där din kreativitet värderas högt? Restaurang Skog söker alltid efter nya stjärnor att lyfta upp och introducera i vårt team — är det du?
Läs mer
p

Menues

We are open every weekday from 9 am to 4 pm (open in the evening when booking a conference)

Breakfast

Hot and cold breakfast buffet.

Price: SEK 195
Child price (5-12 years): SEK 125
Children's price (2-4 years): SEK 75

Selected weekends at: 08.00-10.30 am.

The bar menu is served from 11 am to 10 pm.

Restaurant Skog's Burger SEK 189

5,1 kg co2
Made with organic beef from Järinge Gård farm. Served with bacon, cheese, french fries and truffle mayonnaise.

Fish and chips SEK 179

0,9 kg co2
Tempura-fried cod with french fries, remoulade, and lemon.

Shrimp salad SEK 169

1,5 kg co2
Leaf salad, prawns, egg, lemon and mayonnaise.

Beet salad with Chèvre cheese

1,5 kg co2
Served with green salad, various types of beets, chèvre, roasted seeds, honey, and vinaigrette.

Hot smoked salmon salad SEK 179

0,7 kg co2
Leaf salad, egg, lemon, and mayonnaise.

Shrimp sandwich - Half SEK 139, full SEK 179

1,5 / 2,2 kg co2
Leaf salad, prawns, egg, lemon and mayonnaise.

Swedish charcuterie SEK 175

0,9 kg co2
3 types of charcuterie with pickled vegetables, GI crackers, olives.

Swedish cheese SEK 169

0,7 kg co2
3 kinds of cheese, served with marmalade, GI crackers and olives.

Chocolate fondant - SEK 95

Served with the kitchen sorbet.

We estimate our food’s carbon dioxide emissions. This helps us create an idea about how our food consumption affects the planet we live on.

Catering

Restaurant Skog offers sustainable and high quality catering for your party in Sigtuna. With seasonal ingredients in focus, our kitchen team delivers a varied and delicious catering menu.
Read more and order

A sustainable restaurant concept with nature in focus

The location close to nature, with the forest just around the corner and a view of Lake Mälaren, contributes greatly to the focus and success of Restaurant Skog. Our renowned kitchen with award-winning chefs, together with a committed dining team, offers a sustainable restaurant concept with nature in focus. A shared commitment and interest is the basis for creating an experience where food and drinks are combined in a seasonally inspired menu with that special “wow” factor. We work actively to keep food waste down together with our guests. We prefer eco-labeled and locally produced ingredients, preferably from farms in Roslagen and Uppland. The dining room can accommodate up to 200 people with the help of different furnishings and the Orangery can accommodate a total of 45 guests. With a panoramic view of the forest and lake, it will be easy to breathe and even the interior matches the colors of nature. Together with Lisen Sundgren, famous food profile and forager, we have explored what plants and the environment in the surroundings can offer. This is noticeable in our seasonal menus where spruce, eggs and sorrels are examples of what can be included in the dishes served. It is also reflected in the drinks of the bar and in fresh outdoor activities. – “We want to contribute to being an exciting food destination that attracts more people to find their way here and explore our sustainable restaurant concept. We want to contribute to a sustainable future and the attractiveness of the destination”, greets the team in the kitchen and dining room./greets the team of Restaurant Skog.

Examples of our chefs awards in the national and international chef competitions in Copper Skillet:

Exempel på våra möteskockar utmärkelser i de nationella samt internationella kocktävlingarna i Copper Skillet:

2019 i mars, souschef Niclas Jansson vinner junior VM i Toronto, Canada. 2022 i mars, souschef Niclas Jansson vinner senior SM i Stockholm, Sverige. 2022 i maj, souschef Sofie Lidén vinner senior VM i Las Vegas, USA. 2022 i september, souschef Niclas Jansson representerar Sverige i EM i Holland. 2023 i juni, Ruth Weldegiorgis vinner senior SM i Stockholm, Sverige. 2023 i oktober, Ruth Weldegiorgis vinner senior EM i Rungstedgaard, Danmark. 2024 april, Ruth Weldegiorgis vinner senior VM i New Jersey, USA.

Sustainable dining experience

Work at us?
Vill du arbeta på en inspirerande arbetsplats där din kreativitet värderas högt? Restaurang Skog söker just nu efter en engagerad kock. Är du vem vi söker?

Dinner Extraordinaire

Upgrade your conference menu and let our kitchen team put the finishing touches on your dinner. You can book this dinner in combination with your conference package.

Lunch at Sigtuna

Enjoy tasty food and a beautiful view of one of Sweden’s largest lakes, Mälaren. Our generous lunch buffet is served at 12.00-13.30 Monday – Friday. We serve soup, various salads, main course, freshly baked bread, cheese, biscuits, and coffee at the lunch buffet.

Dinner at Sigtuna

Invite loved ones to a dining experience inspired by seasonal flavors. Monday to Thursday, Restaurant Skog serves a sustainable three-course dinner.

Dinner Extraordinaire

Upgrade your conference menu and let our kitchen team put the finishing touches on your dinner. You can book this dinner in combination with your conference package.

Lunch at Sigtuna

Enjoy tasty food and a beautiful view of one of Sweden’s largest lakes, Mälaren. Our generous lunch buffet is served at 12.00-13.30 Monday – Friday. We serve soup, various salads, main course, freshly baked bread, cheese, biscuits, and coffee at the lunch buffet.

Dinner at Sigtuna

Invite loved ones to a dining experience inspired by seasonal flavors. Monday to Thursday, Restaurant Skog serves a sustainable three-course dinner.

Catering at Sigtuna

Restaurant Skog offers sustainable and high quality catering for your party in Sigtuna. With seasonal ingredients in focus, our kitchen team delivers a varied and delicious catering menu.
p

Bokningsförfrågan

Kontakta oss

E-post restaurangskog@sigtunahojden.se
Telefon: +46 7-617 422 07

Köksmästare Patrik Nilsson
+46 73 511 69 71

Kontakta oss

E-post: restaurangskog@sigtunahojden.se Telefon: +46 7-617 422 07

Kontakta oss

E-post: restaurangskog@sigtunahojden.se Telefon: +46 7-617 422 07

Kontakta oss

E-post restaurangskog@sigtunahojden.se
Telefon: +46 7-617 422 07

Köksmästare Patrik Nilsson
+46 73 511 69 71

Kontakta oss

restaurangskog@sigtunahojden.se
+46 76 174 22 07 

Köksmästare Patrik Nilsson
+46 73 511 69 71