Breakfast
Hot and cold breakfast buffet.
Price: SEK 195
Child price (5-12 years): SEK 125
Children's price (2-4 years): SEK 75
Selected weekends at: 08.00-10.30 am.
Välkommen till en oförglömlig hösthelg på Sigtunahöjden! Den 18–19 oktober bjuder vi in dig och dina nära till att uppleva höstens magi i en av Sveriges mest idylliska miljöer.
När vintermörkret sänker sig över Sigtuna tänds ljusen på Sigtunahöjden. Vi bjuder in till ett klassiskt svenskt julbord där tradition och omtanke möts i en varm och stämningsfull miljö. Vår mat lagas från grunden av kockar med passion för det svenska köket – alltid med råvaror från svenska gårdar, skogen och noggrant utvalda lokala leverantörer.
Upplev magin av julen med vår exklusiva julbordsweekend, där ni får en oförglömlig helg fylld av god mat, avkoppling och julstämning.
Pris från 645kr/person
Starta dagen på bästa sätt hos Restaurang Skog, där vi bjuder på en generös och hållbar frukostbuffé varje vardag. Här njuter du av en smakrik upplevelse med närproducerade och ekologiska råvaror i fokus – allt ackompanjerat av en fantastisk utsikt över naturens skönhet.
Låt oss göra din morgon lite extra speciell – varmt välkommen!
Upplev en härlig lunch med smakrik mat och en oslagbar utsikt över Mälaren!
Måndag till fredag, mellan kl. 12.00 och 13.30, serverar vi vår generösa lunchbuffé – en måltid som bjuder på något för alla smaker.
På buffén hittar du:
Värmande soppa
Fräscha sallader
En läcker varmrätt
Nybakat bröd med ost och kex
Avsluta med en kopp kaffe
Välkommen att njuta av god mat i en miljö som inspirerar!
Ta med dina nära och kära på en middagsupplevelse utöver det vanliga! 🌟 Hos Restaurang Skog bjuder vi in till en trerätters middag, fylld av säsongens bästa smaker och omsorgsfullt tillagad med hållbarhet i fokus.
Måndag till torsdag står vi redo att ge er en kväll att minnas – varmt välkomna!
Vill du arbeta på en inspirerande arbetsplats där din kreativitet värderas högt? Restaurang Skog söker alltid efter nya stjärnor att lyfta upp och introducera i vårt team — är det du?
We are open every weekday from 9 am to 4 pm (open in the evening when booking a conference)
Hot and cold breakfast buffet.
Price: SEK 195
Child price (5-12 years): SEK 125
Children's price (2-4 years): SEK 75
Selected weekends at: 08.00-10.30 am.
Restaurang Skog erbjuder hållbara och kvalitativa cateringmenyer för din fest i Sigtuna. Med säsongens ingredienser i fokus levererar vårt köksteam en varierad och läcker cateringmeny.
Det naturnära läget, med skogen inpå knuten och utsikt över Mälaren bidrar starkt till inriktning och framgångar med Restaurang Skog. Vårt välrenommerade kök med prisvinnande kockar erbjuder tillsammans med ett engagerat matsalsteam, ett hållbart restaurangkoncept med naturen i fokus.
Ett gemensamt engagemang och intresse ligger till grund för att skapa en upplevelse där mat och dryck kombineras i en säsongsinspirerad meny med wow-faktor. Vi arbetar aktivt för att hålla nere matsvinnet tillsammans med våra gäster. Vi föredrar miljömärkta och närproducerade råvaror gärna från gårdar i Roslagen och Uppland.
Matsalen har plats för upp till 200 personer i olika möbleringar och Orangeriet har plats för 45 gäster. Med en panoramavy över skog och sjö blir det lätt att andas och även interiören matchar naturens färger.
Tillsammans med Lisen Sundgren, känd matprofil och forager, har vi utforskat vad växter och miljön i omgivningarna kan erbjuda. Detta märks i våra säsongsanpassade menyer där gran, hägg och ängssyra är exempel på vad som kan finnas med på rätterna som serveras. Det återspeglas också i barens drinkar och i friska utomhusaktiviteter.
– ”Vi vill bidra till att vara en är en spännande matdestination som lockar fler att hitta hit och utforska vårt hållbara restaurangkoncept. Vi vill bidra till en hållbar framtid och destinationens attraktionskraft” hälsar teamet i kök och matsal.
Exempel på våra möteskockar utmärkelser i de nationella samt internationella kocktävlingarna i Copper Skillet:
2019 i mars, souschef Niclas Jansson vinner junior VM i Toronto, Canada.
2022 i mars, souschef Niclas Jansson vinner senior SM i Stockholm, Sverige.
2022 i maj, souschef Sofie Lidén vinner senior VM i Las Vegas, USA.
2022 i september, souschef Niclas Jansson representerar Sverige i EM i Holland.
2023 i juni, Ruth Weldegiorgis vinner senior SM i Stockholm, Sverige.
2023 i oktober, Ruth Weldegiorgis vinner senior EM i Rungstedgaard, Danmark.
2024 april, Ruth Weldegiorgis vinner senior VM i New Jersey, USA.
E-post restaurangskog@sigtunahojden.se
Telefon: +46 7-617 422 07
Köksmästare Patrik Nilsson
+46 73 511 69 71
E-post restaurangskog@sigtunahojden.se
Telefon: +46 7-617 422 07
Köksmästare Patrik Nilsson
+46 73 511 69 71
restaurangskog@sigtunahojden.se
+46 76 174 22 07
Köksmästare Patrik Nilsson
+46 73 511 69 71