Boka 2023 kick-off

Kickstarta teamet eller kommande projekt med en produktiv kick-off! Vi förstår vikten av att leverera en framgångsrik kick-off och därför kopplar vi ihop dig med en erfaren mötesplanerare. Våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken och tack vare den öppna planlösningen är Sigtunahöjden perfekt för både spontana samtal och intensiva brainstorming-sessioner.

Boka kick-off

Sigtunahöjden

Vi tycker att vacker design i kombination med omtänksam service och ett hållbart förhållningssätt skapar bästa miljön för våra gäster och medarbetare. Här finns 98 hotellrum, varav 56 dubbelrum, som ligger i etage med utsikt över den kringliggande naturen. Ni bor nära skog, motionsspår, bad och Sveriges första stad, Sigtuna.

Möjligheten att vara exklusiv på Sigtunahöjden är stor. Om ni inte riktigt kommer upp i det antalet kan ni abonnera anläggningen. För att ta del av det bästa priset, boka kick-offen någon av dagarna mellan fredag och måndag.

Inspiration & Kunskap

Kick-Off aktiviteter

Aktiviteter är ett viktigt inslag på alla kick-offer. Genom roliga och utmanande kick-off aktiviteter höjs energin, engagemanget och gemenskapen hos teamet.

Nybörjare till kick-off proffs!

Det finns många olika moment som är viktiga att tänka på vid planering av en kick-off, men ibland är det svårt att veta var man ens ska börja. Med detta i åtanke har våra mötesexperter sammanfattat en steg för steg plan för din första kick-off.

Viktigaste steget: Följ upp!

De flesta mötesexperter är eniga om vikten av uppföljning när det kommer till att skapa framgångsrika kick-offer. Uppföljningen ger dig en chans att lära dig mer om vad deltagarna tyckte om arrangemanget och ska inte försummas.