Boka 2023 kick-off

Kickstarta teamet eller kommande projekt med en produktiv kick-off! Vi förstår vikten av att leverera en framgångsrik kick-off och kopplar därför ihop dig med en erfaren mötesplanerare.

Vi vet att möteslokalen påverkar kvalitén på arbetet. Tack vare den öppna planlösningen är Sigtunahöjden en uppskattad plats för spontana samtal och intensiva brainstorming-sessioner. Våra lokaler har dessutom enastående akustik, uppdateras kontinuerligt med den senaste tekniken.

Har du ett specifikt tema för kick-offen? Säg till så hjälper våra mötesplanerare att ta fram din vision. Med vår erfarenhet och expertis hjälper vi dig med bokning av aktivitet, underhållning och föreläsare för att optimera mötet till max.

Sigtunahöjden

Vi tycker att vacker design i kombination med omtänksam service och ett hållbart förhållningssätt skapar bästa miljön för våra gäster och medarbetare. Här finns 98 hotellrum, varav 56 dubbelrum, som ligger i etage med utsikt över den kringliggande naturen. Ni bor nära skog, motionsspår, bad och Sveriges första stad, Sigtuna.

Det finns möjlighet att abonnera Sigtunahöjden för ett sällskap som vill vara exklusivt, kontakta oss så tar vi fram en prisuppgift. För att ta del av vårt lägre pris bokar du kick-offen någon av dagarna mellan fredag och måndag.

Vi är mötesexperter, nedan hittar du några av våra bästa kick-off tips. Du kan hitta fler på vår blogg Inspiration & kunskap.

Inspiration & Kunskap

Kick-Off aktiviteter

Aktiviteter är ett viktigt inslag på alla kick-offer. Genom roliga och utmanande kick-off aktiviteter höjs energin, engagemanget och gemenskapen hos teamet.

Nybörjare till kick-off proffs!

Det finns många olika moment som är viktiga att tänka på vid planering av en kick-off, men ibland är det svårt att veta var man ens ska börja. Med detta i åtanke har våra mötesexperter sammanfattat en steg för steg plan för din första kick-off.

Viktigaste steget: Följ upp!

De flesta mötesexperter är eniga om vikten av uppföljning när det kommer till att skapa framgångsrika kick-offer. Uppföljningen ger dig en chans att lära dig mer om vad deltagarna tyckte om arrangemanget och ska inte försummas.