Team på väg till Sigtunahöjden

Ha ert möte på Sigtunahöjden

Med 20 fullt utrustade konferenslokaler är vi ett utmärkt val för alla typer av möten. Våra lokaler är skapade för just möten och anläggningen är anpassad efter flödet av människor, allt under ett och samma tak. Bra ventilation, senaste tekniken och övrig nödvändig utrustning är en självklarhet på Sigtunahöjden. Vi fokuserar istället på hur vi ska skapa ett framgångsrikt och hållbart möte tillsammans med er. Ni får tillgång till våra mötesexperter för att spåna på den optimala kreativa möbleringen eller hur ni på absolut bästa sätt får ut det mesta av aktiviteten.

Pris: Helpension från 1795 kr/person i dubbelrum exkl. moms.
Möjligheten finns att boka till ett dagpaket för avresedagen för 625 kr/person exkl. moms. (Dagpaket innefattar förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal)

Erbjudandet gäller januari – mars 2022.

Detta ingår:

Övernattning pristillägg enkelrum: 300kr
Lunchbuffé
Egen projektplanerare
Tillgång till spa + möjlighet att abonnera jacuzzi 1h i mån av plats

Konferenslokal
Eftermiddagsfika
Teknisk support på plats

Ankomstfrukost
Frukost
Trerättersmiddag

Framgångsrika möten i höst

Nu fortsätter vi att genomföra framgångsrika och hållbara möten tillsammans med er. Vi fokuserar på mötet mellan individerna och hjälper dig att planera ett effektivt möte.

Samla ihop gruppen efter en tid av distansarbete och njut av varandras sällskap! Våra projektplanerare hjälper er med allt från resor till rumsfördelning och ser till att ni får ut det mesta av er tid hos oss.

Ät hållbart

För Restaurang Skog är det viktigt med råvaror som värnar om djur, människor och natur. Här prioriteras miljömärkta och närproducerade råvaror, allra helst från gårdar i Roslagen och Uppland. Frukost, kl:07-10, och lunch, kl:11.30-13.30, läggs upp i loungen och serveras som buffé. Där plockar och väljer du det du vill äta.

Eftermiddagskaffet serveras med fikabröd och tilltugg på tallrik eller som picknick i egen låda.

Till kvällen bordsserveras en säsongsinspirerad trerättersmeny.

Sov gott hos oss

Sigtunahöjden ligger högt beläget med utsikt över den kringliggande naturen. Våra allmänna ytor är stora och luftiga. Med 98 sovplatser har vi möjlighet att välkomna många till våra lokaler.

Möts ute

Med både skogen och vattnet runt knuten finns alla möjligheter för promenadmöten, pausövningar och aktiviteter utomhus.

Vi vill tipsa dig att utföra aktiviteten Sinnespromenad med teamet. Det är enklare än vad det låter: ni hämtar era väskor som vi har packar med sittunderlag, termos och en karta. Mobiltelefonen lämnar ni i tryggt förvar för att sedan gå ut för att uppleva naturen runt Sigtunahöjden. Kartan har vi märkt ut med platser där ni kan sätta er ner och dricka ert te/kaffe och få tid för reflektion.

Vi erbjuden en mängd andra aktiviteter. Läs mer här.

”Sigtunahöjden levererade trygghet och omtanke när vi bokade vårt möte där i augusti. Allt var genomtänkt och väl förberett, från säkra avstånd i möteslokalen och på hotellet, till hur man serverade måltiderna i restaurangen. Handsprit och skyddshandskar fanns tillgängligt för de som önskade. Vi kommer gärna tillbaka” – Implema