Konferens på Sigtunahöjden

Med 20 fullt utrustade konferenslokaler är vi ett utmärkt val för alla typer av möten. Våra lokaler är skapade för just möten och anläggningen är anpassad efter flödet av människor, allt under ett och samma tak. Bra ventilation, senaste tekniken och övrig nödvändig utrustning är en självklarhet på Sigtunahöjden. Vi fokuserar istället på hur vi ska skapa ett framgångsrikt och hållbart möte tillsammans med er. Ni får tillgång till våra mötesexperter för att spåna på den optimala kreativa möbleringen eller hur ni på absolut bästa sätt får ut det mesta av aktiviteten.

Pris från 3795 kr/person (exkl. moms)

Vi återkopplar till dig via mail eller telefon när vi tagit emot bokningsförfrågan.

Detta ingår:

Konferenslokal
WiFi, projektor, papper & pennor
Teknisk support
Konferensplanerare
Övernattning

Frukostbuffé
För- och eftermiddagsfika
Tvårätterslunch
Middag

Lån av badrockar
Tillgång till relax, bastu och jacuzzi
50min social relax (2-8 personer/terapeut)
Tillgång till träningsrum

Övernattning

På Sigtunahöjden tycker vi att vacker design i kombination med omtänksam service och ett hållbart förhållningssätt skapar den allra bästa miljön för våra gäster och medarbetare att arbeta och koppla av i. Här finns 98 hotellrum, varav 56 dubbelrum, som ligger i etage med utsikt över den kringliggande naturen. Ni bor nära skog, motionsspår, bad och Sigtuna stad. Med en vidunderlig utsikt över Mälaren och naturen är det svårt att inte förälska sig i platsen.

Behandlingar

Boka in en stund för dig själv, med gänget på jobbet eller med vännerna. Vi skräddarsyr gärna en spaupplevelse för just er! I alla våra behandlingar arbetar vi med svenska produkter från c/o GERD. Kom i god tid för att och ta en bastu för bästa upplevelse av din behandling. Duscha och torka dig så att din kropp/ansikte är torrt innan behandling. Önskar du bada jacuzzi kan du lägga till 125 kr för 45 minuters bad innan din behandling, kryssa i formuläret vid bokning.

Observera att fredagar till söndagar samt röda helgdagar höjs priset på samtliga behandlingar med 100kr.

Läs mer om våra behandlingar